Гигантският слалом при мъжете от Световната купа по ски алпийски

...
Гигантският слалом при мъжете от Световната купа по ски алпийски
Коментари Харесай

Отмениха старта от Световната купа! Няма да видим Алберт Попов в Гигантския слалом

Гигантският слалом при мъжете от Световната купа по ски алпийски дисциплини в Гармиш-Партенкирхен е анулиран. Организаторите взеха крайното решение преди минути, откакто през нощта е натрупал повече от 30 см сняг. Очаква се снеговалежът да продължи през целия ден.

Натрупалият сняг и изискванията, които в събота доведоха до отменянето на старта в спускането при мъжете, не разрешиха на работните екипи да се оправят с почистването на пистата.

В гигантския слалом в Гармиш чакахме да забележим Алберт Попов след феноменалното му показване в последните два слалома за Световната купа в Кицбюел и Шладминг. В рамките на три дни той записа две рекордни класирания - първо 9-о място на една от най-тежките писти, тази в Кицбюел, след което влезе и в топ 6 в нощния слалом в Шладминг. Така за първи път от 34 години българин попадна измежду шестимата най-хубави скиори в старт от най-престижната верига, оповестява Би Ти Ви.

На 21-годишния българин му следва присъединяване на международното състезание в Оре, Швеция, което ще се организира от 4 до 17 февруари.

/ПИК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР