Германското списание Шпигел твърди, че Русия преговаря с Китай за

...
Германското списание Шпигел твърди, че Русия преговаря с Китай за
Коментари Харесай

Шпигел: Русия се договаря с Китай за доставка на дронове камикадзе

Германското списание " Шпигел " твърди, че Русия договаря с Китай за доставка на дронове камикадзе и Китай е подготвен да изпрати пробна партида от 100 дрона на руснаците през април .

" Шпигел " не разкрива източниците си на информацията и към момента няма потвърждения или опровержения от други източници.

Преди ден, че администрацията на Съединени американски щати обмисля дали да разгласява разследващите си данни, че Китай претегля причините за и срещу продажбата на оръжие на Русия.

Според Шпигел китайският производител на дронове Xian Binguo е споделил на руснаците, че е подготвен да направи и достави 100 прототипа на своя дрон ZT-180. Според изданието този безпилотен летателен апарат-камикадзе по своите характерности прилича иранския Shahed-136 и може да носи бойна глава с тегло 35-50 кг.
 Европейски Съюз сложи алена линия пред Китай - доставките на оръжие за Русия
Европейски Съюз сложи алена линия пред Китай - доставките на оръжие за Русия

В противоположен случай Брюксел даде обещание последици за Пекин

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън и ръководителят на китайската дипломация Ван И се срещнаха на Мюнхенската конференция по сигурността. След срещата държавният департамент заяви, че Блинкън е предизвестил събеседника си за следствията , които Пекин може да понесе, в случай че подкрепи Москва във войната или спомага за отбягване на глобите.

Източници на NBC настояват, без да навлизат в детайлности, че Китай може би към този момент доставя " съоръжение за пролетната атака на Русия " в Украйна - военни униформи и бронежилетки.

Един от източниците на NBC декларира, че ясно са изразили загрижеността си от даването на смъртоносна помощ, и макар че към момента не считат, че тази граница е премината, опцията стои на масата.
 Китай стопира войната в Украйна с 12 точки
Китай стопира войната в Украйна с 12 точки

Инициатива на Пекин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР