Германското правителство потвърди, че заподозрян ислямист работи в миграционната служба

...
Германското правителство потвърди, че заподозрян ислямист работи в миграционната служба
Коментари Харесай

Ислямист работи в германската миграционна служба

Германското държавно управление удостовери, че обвинен ислямист работи в миграционната работа на страната, съобщи организация ДПА, представена от Новини.бг.

Министерството на вътрешните работи направи разкритието в границите на по-широко следствие на порядките в организацията по искане на парламентарната група на партия " Левите ". Федералното държавно управление е наясно за случай на съответен обвинен, който има връзка с ислямисткия тероризъм. Въпросният човек работи за федералната работа по миграцията и бежанците, която дава отговор за молбите за приемане на леговище, интеграцията и репатрирането, заяви вътрешното министерство, на което е подчинена въпросната организация.

Парламентарното следствие открило също, че някогашен член на крайнодясната Националдемократическа партия на Германия е бил уволнен от миграционната работа, откакто привлякъл внимание към себе си през 2017 година Според отчета служителят поствал в обществени мрежи изказвания, разкриващи ксенофобско отношение и неприязън към претендентите за леговище, и правел презрителни мнения за еврейските жертви на нацистите. Той е работил за малко в организацията и отговарял за качеството на езикови курсове, без да е взимал решения, свързани с даването на леговище.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР