Германският вестник Die Welt нае за кореспондент Марина Овсяникова. Руската

...
Германският вестник Die Welt нае за кореспондент Марина Овсяникова. Руската
Коментари Харесай

Немски вестник нае руската журналистка, призовала в ефир за спиране на войната

Германският вестник Die Welt нае за сътрудник Марина Овсяникова. Руската журналистка, която се включи в предаването на вести онлайн по съветската държавна телевизия в символ на митинг против войната в Украйна към този момент още веднъж е на работа, сподели притежателят на вестника Аксел Спрингер.

43-годишната Овсяникова ще рапортува за вестника, както и за новинарския ефирен канал на Die Welt, в това число от Украйна и Русия, сподели Спрингер.

Бившата редакторка на съветския държавен Канал 1 „ отбрани най-важната журналистическа нравственос макар опасността от държавна принуда “ с митинга си в ефир, сподели в изказване основният редактор на Welt Group Улф Пошард.

Овсяникова беше санкционирана с 30 000 рубли (£215) за нарушение на законите за митинги след изключителната й проява против нахлуването на Русия в Украйна предишния месец.

Овсяникова нахлу на снимачната площадка на директното предаване на нощните вести с крясъци: „ Спрете войната. Не на войната. " Тя също държеше табела с надпис: „ Не вярвайте на пропагандата. Тук те лъжат.” Той беше подписан на британски: „ Руснаци против войната “.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР