Германският външен министър Зигмар Габриел приветства усилията на френския президент

...
Германският външен министър Зигмар Габриел приветства усилията на френския президент
Коментари Харесай

Германия приветства Макрон за трудовата реформа във Франция и ЕС

Германският външен министър Зигмар Габриел приветства напъните на френския президент Еманюел Макрон да премисли трудовите правила в страната и в целия Европейски съюз, до момента в който техните страни се пробват да дадат нов живот на европейското единение, оповестява " Асошиейтед прес ".

Габриел е участвал на съвещанието на френското държавно управление през днешния ден като част от съдействието сред двете страни, обсъждани като централни за триумфа на Европейски Съюз, изключително откакто Англия се готви да напусне Общността.

Габриел съобщи, че е " впечатлен " от спорните старания на Макрон да реформира френските трудови закони и да промени общоевропейските правила за така наречен командировани служащи, които търсят работа в Европейски Съюз. Той сподели, че тези промени ще подтикват Европа стопански.

Той също по този начин прикани Европа да бъде по-активна в международен мащаб на фона на опасенията, че Брекзит ще отслаби Европейски Съюз на интернационално ниво.

От своя страна френският външен министър Жан-Ив льо Дриан разяснява, че " френско-германският мотор е разпален още веднъж ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР