Германският външен министър Аналена Бербок защити нападенията с дрон над

...
Германският външен министър Аналена Бербок защити нападенията с дрон над
Коментари Харесай

Бербок: Русия нападна Украйна и Украйна има право да се защитава

Германският външен министър Аналена Бербок отбрани нападенията с дрон над Русия от Украйна, заяви БНР. На взаимна конференция с естонския си сътрудник Маргус Цакна тя съобщи, че Украйна е в правото си да пази хората и територията си:

" Русия атакува Украйна и по тази причина Украйна има обезпечено от Хартата на Организация на обединените нации право да се отбрани. Русия наруши възбраната на Организация на обединените нации за принуждение, бомбардира цивилни цели в Украйна без спиране, лечебни заведения и църкви и Украйна ке пази в границите на интернационалното право. За нас доставката на оръжия е обвързвана точно със спазването на разпоредбите на Организация на обединените нации ".

През миналата нощ имаше нова серия от набези с дронове на съветска територия. Местните управляващи оповестиха за трима починали при удар на украински безпилотен уред в Белгородска област и за сходни офанзиви в Москва. Единият от засечените дронове е блъснал строяща се постройка в в центъра на съветската столица. Още два безпилотни апарата са били свалени и над западната част на Московска област.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР