Германският РБ Лайпциг ще остане здраво стъпил на земята преди

...
Германският РБ Лайпциг ще остане здраво стъпил на земята преди
Коментари Харесай

Гулачи: Това е Байерн, без значение, че ситуацията не е добра при тях

Германският Република България Лайпциг ще остане крепко стъпил на земята преди гостуването на Байерн Мюнхен в събота в дуел от Бундеслигата.

" Концентрираме се върху нашето показване, което бе доста положително в последните ни две гостувания в Мюнхен. Дори обстановката да не е толкоз лесна за съперника сега, ние към момента приказваме за Байерн Мюнхен, който ще бъде хазаин. Не може да отидеш там и да мислиш, че всичко ще проработи единствено ", акцентира вратарят Петер Гулачи след днешната подготовка на отбора.

Гулачи сподели още, че тимът на Република България Лайпциг и изключително отбраната би трябвало да бъдат в оптималната форма.

" Наясно сме с качествата, които Байерн има в нахлуване, тъй като това към момента е отбор от международна класа. Но ние сигурно ще се опитаме да се възползваме от свободните пространства и шансове, с цел да се възползваме ", добави вратарят.

Съставът на Република България Лайпциг заема пето място във краткотрайното класиране в немското състезание, а Байерн Мюнхен е втори на 8 точки зад водача Байер Леверкузен.

Република България Лайпциг завоюва с 3:1 в Бундеслигата в Мюнхен през май, което съвсем коства купата за Байерн, а след това победи с 3:0 през август в шампионата за Купата на Германия. Първата среща сред двата тима през сегашния сезон приключи при тъждество 2:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР