Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер потвърди, че иракският

...
Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер потвърди, че иракският
Коментари Харесай

Иракчанинът заподозрян в убийството на германска тийнейджърка, е екстрадиран в Германия

Германският министър на вътрешните работи Хорст Зеехофер удостовери, че иракският кюрд, обвинен в убийството на немска тийнейджърка и избягал в родината си, с цел да избегне арест, е екстрадиран в Германия, съобщи ДПА.

" Радвам се, че този обвинен причинител, търсен от немските правосъдни управляващи, е върнат в Германия ", съобщи Зеехофер, откакто самолетът от Ербил кацна във Франкфурт. Беше оповестено, че 20-годишният мъж ще бъде разпитан от полицията в провинция Хесен още довечера.

Според обвиняването 20 годишният Али Башар изнасилил и умъртвил 14 годишната Сузана Фелдман. Тялото на момичето беше открито в сряда от немските управляващи в гориста околност покрай релсов път. Межувременно проверяващите стигат до извода,че причинителя на бруталното ликвидиране е иракчанинът Али Башар на 20 години, който дружно със фамилията си преди този момент е кандидатствал за леговище в Германия, само че молбата им е била отхвърлена.

След убийството на момичето с цел да избегне правораздаването, Башар избягал дружно със фамилията си в Ербил, Ирак, употребявайки подправени имена и паспорти.

По този мотив " Алтернатива за Германия " и други немски партии и цивилен сдружения, подложиха още веднъж на рецензия неразумната политиката на отворени порти на Ангела Меркел, разследване на която през 2015 година в Германия гладко нахлуха над 1 милион мигранти от Ирак, Сирия, Пакистан и Авганистан.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР