Германският министър на отбраната Кристина Ламбрехт заяви, че Украйна защитава

...
Германският министър на отбраната Кристина Ламбрехт заяви, че Украйна защитава
Коментари Харесай

Германия не доставя тежка артилерия на Киев

Германският министър на защитата Кристина Ламбрехт съобщи, че Украйна пази сигурността на Европа в спора с Русия и изрази " вяра ", че последните военни победи във войната ще ускорят нейния край, само че продължи да отхвърля настояванията на Киев за даване на бойни танкове, написа Politico.

Депутатът от Социалдемократическата партия на канцлера Олаф Шолц даде обещание Германия да продължи да оказва военна помощ на Киев против нашествието на съветския президент Владимир Путин, " до момента в който това е належащо ".

Германия не доставя тежка артилерия на Киев

Тя съобщи също, че Германия би трябвало да вземе поради грешките си от предишното и да изготви проект за национална сигурност, в който да се акцентира повече на военните условия. Ламбрехт съобщи, че " е ясно, че ще подкрепим Украйна толкоз дълго, колкото е належащо, даже в случай че тази война продължи седмици или месеци ", и добави, че " неотдавнашните триумфи на Украйна ми дават вяра ", че Русия може да бъде принудена да приключи спора. Тя също по този начин съобщи, че " сме доста впечатлени от това какъв брой самоуверено се борят украинците ".

Според Ламбрехт Германия образова украински бойци за интервенции по неутрализиране на мини и води " напълно съответни " диалози с Варшава за основаване на център за поддръжка в Източна Полша, с цел да може при нужда бързо да ремонтира дарени оръжия, като да вземем за пример гаубици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР