Германският канцлер Ангела Меркел днес възнамерява да обсъди с европейските

...
Германският канцлер Ангела Меркел днес възнамерява да обсъди с европейските
Коментари Харесай

Германия иска забрана за влизане на британци в ЕС

Германският канцлер Ангела Меркел през днешния ден има намерение да разиска с европейските си сътрудници опцията да се наложи краткотрайна възбрана за английски жители да влизат в Европейския съюз заради разпространяването на индийския вид на ковид, прочут като „ Делта”, оповестява The Times, представен от БГНЕС.

Според изданието Меркел желае да предложи Англия да бъде оповестена за " предизвикваща изключително безпокойствие страна” и да се забрани на британците да посещават страните от Европейски Съюз. Пояснява се, че тази възбрана може да се отнася както за неимунизирани, по този начин и за имунизирани английски жители.

Според източник в държавното управление на Обединеното кралство редица страни от съюза като Гърция, Испания, Кипър, Малта и Португалия, имат намерение да се опълчват на сходно предложение от страна на Германия. Това е разумно, защото предложенито идва в разгара на летния сезон, което може да удари мощно туризма, в това число и по родното Черноморие.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Добри вести за родния туризъм пристигнаха от Русия. След като Г...

Първоначално разпознат в Индия, вариантът „ Делта” към този момент е регистриран допълнително от 85 страни, сочат данните на Световната здравна организация.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР