Германският автомобилостроител Volkswagen регистрира компания в турския търговски регистър със

...
Германският автомобилостроител Volkswagen регистрира компания в турския търговски регистър със
Коментари Харесай

Volkswagen регистрира компания в Турция

Германският автомобилостроител Volkswagen записва компания в турския търговски указател със седалище в окръг Маниса и капитал в размер на 943 милиона и 500 хиляди турски лири, съобщи Анадолската организация.

Предмет на записаната компания е планиране, произвеждане и монтаж на транспортни средства и съставни елементи за тях, продажба, експорт и импорт на тези артикули и всевъзможни други действия, свързани с това, прецизира организацията, представена от Българска телеграфна агенция.

Седалището на компанията е в община Юнусемре на окръг Маниса. Регистрирането на компанията идва дни откакто Надзорният съвет на автомобилния производител отсрочи гласуването на към този момент квалифицирано от Борда на шефовете решение за създаване на бъдещия цех в Турция. Надзорният съвет отсрочва за пети път това решение и още веднъж желае да бъдат направени и показани спомагателни разбори в интерес на приемане на партньорство с Турция.  Все повече стават и евродепутатите, които намерено нападат възможен финален процес, в който изборът за новия цех на автомобилния колос е южната ни съседка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР