Германският автомобилен производител Mercedes-Benz радва феновете си по време на

...
Германският автомобилен производител Mercedes-Benz радва феновете си по време на
Коментари Харесай

Mercedes показва един от най-скъпите автомобили на автосалона в София

Германският авто производител Mercedes-Benz радва почитателите си по време на Автосалон София 2017 с някои от най-актуалните модели. В София е изложен обновеният S-Class на Mercedes-Benz, който е най-успешният автомобил в този клас в историята с 4 милиона продажби. Луксозният седан е получил близо 6500 промени при фейслифта, като те засягат както външния тип, по този начин и оборудването и моторите.

„ Целта ни е да се утвърдим като №1 в първокласния сегмент, като нашите модели ще ни оказват помощ да създадем това. Освен впечатляващи коли, предлагаме и усъвършенствания в обслужването, което ще е на равнището на марката Mercedes-Benz”, разяснява генералният шеф на „ Силвър Старс Моторс” Ролф-Юрген Заерле.

След измененията Mercedes-Benz S-Class е получил нова радиаторна решетка. При системите за сигурност и асистентите на лидера към този момент е включена функционалност за самостоятелно придвижване с опция за престрояване и „ общуване” с други транспортни средства на пътя, както и функционалност за автоматизирано паркиране. Тя може да се задейства от смарт телефона, като не е нужно водачът да бъде в колата. Сред обновените варианти е и системата Energizing, която предлага редица 10-минутни стратегии за покачване на настроението на вадача и пасажерите. В взаимозависимост от определената стратегия автомобилът трансформира настройките на седалките (подгряване, вентилация и масаж), светодиодното осветяване на салона (64 цвята по избор), климатика, в това число с ароматизиране, и даже избира музикален акомпанимент.
 Автомобилен салон София 2017 @@@
На салона в София е изложен и Mercedes-AMG GT C Roadster, който е измежду най-скъпите експонати с цена над 400 000 лв.. С впечатляващия открит автомобил марката отбелязва 50-годишнина на спортното си поделение AMG. То взе участие и в създаването на различен от експонатите – новият GLC 43 4Matic Coupе.

Автомобилът комбинира спортно грациозен дизайн с впечатляващо показване на пътя и преимуществата на SUV-модел като позиция на седене, функционалност на интериора и благоприятни условия отвън пътя. Моделът оборудван с 3,0-литров би-турбо V6 мотор, разрастващ 367 к.с. и автоматизирана трансмисия 9G TRONIC с бърза промяна на предавките. Задвижването обезпечава ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4,9 секунди. Включена е и AMG-версия на системата за задвижване на всички колела 4MATIC с съществена роля на задния мост при съответствие 31:69.

Купето предлага още самостоятелното спортно окачване AIR BODY CONTROL, като клирънсът, според от терена, може да се трансформира с натискането на единствено един бутон. Любопитна оригиналност е и купето на новото потомство на Mercedes-Benz E-Class. То е получило многокамерно пневматично окачване, което разрешава избор сред 3 разновидността на неотстъпчивост. Има и опционална система Dynamic Select, при която лидерът самичък може да настройва всички системи на автомобила. В оборудването на салона на автомобила влизат още светодионо осветяване в 64 цвята, а също по този начин разнообразни разновидности на кожа, декоративни детайли от дърво и метал, 12,3-инчов сензорен екран на мултимедийната система и опционален приборен панел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР