“Такси!” Хората, които искат придвижването да им донесе усещане за

...
“Такси!” Хората, които искат придвижването да им донесе усещане за
Коментари Харесай

Opel Insignia може да е и такси, стига да реши

“Такси!” Хората, които желаят напредването да им донесе чувство за шир и жанр, към този момент могат да си поръчат Opel Insignia Sports Tourer или, за още повече характерност, да се насочат към Insignia Country Tourer. Комби версиите на флагмана от Рюселсхайм в този момент се оферират и като такси модели с присъщия цвят „ слонова кост “, а също и като коли чартърен с водач – с високо равнище на предлагания комфорт и обилие от място за багаж. С тези си качества, новите модели обогатяват гамата от просторни таксита на Opel.

Opel Insignia дава опция на такси фирмите да оферират на клиентите си обилие от пространство и комфорт от най-високо равнище. Базовият модел Insignia Sports Tourer Taxi Selection към този момент се предлага на цена от 22 639 евро (препоръчителна от производителя цена за Германия без ДДС), при което лидерът и пасажерът до него се любуват на удобните седалки с настройки в голям брой направления. Климатичната система, която е част от общоприетото съоръжение, обезпечава непрекъснато приятна температура, в това число отопление в региона на краката в задната част на салона. С размер на багажното поделение от 560 до най-много 1 665 литра, както и дължина до два метра, даже огромни и едрогабаритни товари могат елементарно да бъдат транспортирани с Insignia Sports Tourer. Водачът от своя страна може да разчита на върхово равнище на съгласуваност, получавайки общоприетоо съвместимата с Apple CarPlay и Android Auto аудио система Radio R 4.0 IntelliLink.

При базова цена от 26 046 евро разновидността Taxi Dynamic към този момент е оборудван с Navi 900 IntelliLink, включващ 8-инчов пъстър сензорен екран и интегрирана навигация. Както лидерът, по този начин и пасажерът до него се усещат удобно с помощта на ергономичните седалки, сертифицирани от самостоятелната немска организация AGR (Дружество за здрави гърбове) – най-хубавата основа за умерено пътешестване. AGR седалката обезпечава още повече улеснение като работно място за лидера. Със своите настройки в разнообразни направления за контурите на гърба, тя подсигурява извънредно улеснение при дълготрайно шофиране.

Благодарение на високотехнологичните индустриални способи, леката структура и мощните, само че в същото време ефикасни мотори, комби версията на флагмана е извънредно икономична. Например, задвижвана от 1.6-литровия турбодизел с мощ от 100 кВт/136 к.с. и шестстепенна автоматизирана трансмисия, тя изразходва едвам 5.2 литра на 100 километра (разход на гориво по стандарта NEDC със Старт/Стоп система: градски 6.1 л/100 км, извънградски 4.6 л/100 км, смесен 5.2 л/100 км, 137 г/км CO2).

Същевременно с това, Insignia Sports Tourer разполага с всички нужни съставни елементи за лесната промяна в изцяло екипирано такси: базовото такси съоръжение се предлага на чиста цена от 1 790 евро. То включва таксиметрова алармена система, електрически конектори за таксиметровия уред и табелката на покрива, бутон за включване и изключване на последната, както и зареждане за радиостанция и защитно фолио на вратите и праговете. За Insignia могат да бъдат поръчани разнообразни знаци за покрива, монтажни детайли и инсталационни уреди за таксиметров уред. И последно, само че не и по значимост, таксиметровите компании могат да поръчат своите коли Opel Sports Tourer с таксиметров уред Hale SPT 02, който е съвършено интегриран в огледалото за назад виждане.

С всички тези специфични съоръжения, новите версии на Insignia Sports Tourer и Country Tourer уголемяват такси гамата на Opel предлагана непосредствено от производителя. Основното преимущество на това решение е че клиентът получава всичко от един източник, налице е цялостна гаранция за всички модификации, а спомагателните уреди са интегрирани в автомобила според най-високите стандарти за качество на Opel. В допълнение към най-новото потомство комбита на флагмана, извънредно гъвкавият Opel Zafira с място за най-много шест пасажери и огромния ван Opel Vivaro оферират решения за на практика всевъзможни транспортни цели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР