Германските власти смятат, че руският блогър е оцелял само благодарение

...
Германските власти смятат, че руският блогър е оцелял само благодарение
Коментари Харесай

Германски вестник: Навални е оживял благодарение на пилота на самолета и омските лекари

Германските управляващи считат, че съветският блогър е оживял единствено с помощта на „ верига от щастливи случайности “, бързата реакция на водачите на самолета, в който е летял, и лекарите в Омск. Това заяви вестник Die Zeit, базирайки се на свои източници, представен от TACC.
Изданието отбелязва, че специалисти от Института по фармакология и токсикология на Бундесвера, които са изследвали пробите на Навални, са стигнали до заключението, че „ е бил токсичен от нов вид химическо оръжие от групата „ Новичок “ - вид, който светът още не е виждал преди тази офанзива “. Според немски специалисти той е по-смъртоносен от „ всички останали типове от тази група “. Следи от веществото са открити „ по ръцете и гърлото на бутилката, от която е пил “, написа Die Zeit. Вестникът отбелязва, че съгласно заключенията на немската страна „ тази версия на „ Новичок “ работи по-бавно от известните “, добавя организация Фокус.
 Москва упрекна Берлин в неконструктивен метод по случая Навални Москва упрекна Берлин в " неконструктивен метод " по случая Навални
Властите в Русия упрекнаха Германия в „ неконструктивен метод ” по делото за отравянето на съветския опозиционер Алексей Навални...
" Германското държавно управление към този момент не се съмнява кой стои зад офанзивата - съветската загадка работа ", написа вестникът. Според неговата версия управляващите на Федерална Република Германия допускат, че това може да е сътрудник на ФСБ. " В Берлин споделят, че той (Навални - бел. ТАСС) е оживял единствено с помощта на верига от щастливи условия, да вземем за пример бързата реакция на водача, незабавно приземил самолета, както и лекарите в Омск, които незабавно са приложили атропин на Навални ", написа вестникът.
Според изданието немски специалисти считат, че сходна интервенция може да бъде осъществена единствено от специфични служби и се съмняват, че това е нахлуване от чужбина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР