Германия ще плати ужасна цена“ за антируската си политика,- това

...
Германия ще плати ужасна цена“ за антируската си политика,- това
Коментари Харесай

Newsweek: Германия ще плати ужасна цена за политиката си спрямо Русия

Германия ще заплати „ ужасна цена “ за антируската си политика,- това мнение изрази историкът Тарик Сирил Амар в публикация за Newsweek.

Както отбелязва създателят, на Запад споделят, че Русия би трябвало да „ претърпи проваляне “ в Украйна, в противоположен случай целият интернационален ред ще рухне, а възходът на Китай е предизвикателство, заради което е належащо „ да обезопасим себе си “. В реалност обаче най-големият проблем евентуално изхожда от самата Германия, уточни той.

" Предполагахме, че първата страна, която ще се поддаде под икономическата тежест на спора в Украйна, ще бъде Русия. Сега обаче виждаме, че оръжията на глобите значително са се провалили. Руската стопанска система е постоянна и даже пораства. Но какво ще стане, в случай че Германия се спъне първа? “ – цитира Амар РИА Новости.

Състоянието на немската стопанска система провокира безпокойствие измежду германците: те са „ изгубили религия “ в политическия хайлайф, който поддържа непознати ползи, и се разочароват от полезностите и методите на ръководещите центристи, сподели историкът.

По негово мнение, немският модел на ръководство претърпява двойна рецесия: в стопанската система и в политиката. Има доста аргументи за това, три от тях са свързани с спора в Украйна. " Първо, има необятно публикувано разбиране, че Берлин е пожертвал личните си жизненоважни ползи в интерес на западната тактика. Второ, има огромна угриженост за прекомерно огромната загуба на суверенитет. И трето, последствията от рецесията и икономическия крах също са тревожни ", - изброява Амар.

Освен това тук може да се спомене и страхът от ескалация на спора и прерастването му в открита борба сред НАТО и Русия, продължава създателят, като отбелязва, че „ разрушителният капацитет “ тук е „ явен “.

„ Берлин ще би трябвало да заплати ужасна цена за послушното следване на западната политика по отношение на Москва и Пекин “, добави историкът.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР