Гери Малкоданска се оказа с по-голямо влияние в Нова телевизия

...
Гери Малкоданска се оказа с по-голямо влияние в Нова телевизия
Коментари Харесай

Гери Малкоданска уволни Кремена Халваджиян, прибира хонорара й от „На кафе”

Гери Малкоданска се оказа с по-голямо въздействие в Нова телевизия даже от продуцентското семейство Халваджиян. През настоящия тв сезон някогашната манекенка, която сега е бременна с второто си дете, е съумяла да извести Кремена Халвадижиян като стилист на студиото на утринното шоу „ На кафе ”. Самата Гери и мъжът й Алекс към този момент взимат възнаграждения за тази служба.

За бременността на Гери Малкоданска се разчу в края на предишния тв сезон. Още тогава стана ясно, че тя приключва постоянните си изяви в студиото на „ На кафе ”, където беше панелист. За сметка на това обаче водещата на прогнозата за времето на Нова тв се е уредила с още по-сладка служба. Тя и мъжът й Алекс Ковачев, който е интериорен дизайнер, към този момент ще се грижат за декорацията на студиото. По този метод те няма да се лишат от доходи от малкия екран, като в това време ще вършат реклама на личната си марка за обзавеждане, която стартират на пазара към този момент от години. Става въпрос за много скъпи мебели и аксесоари, които мъчно се пласират на пазара. Проблемът обаче най-вероятно ще бъде позволен, откакто стартират да се появяват всеки ден в ефира на „ На кафе ” с Гала.

Самата Гери се похвали с новата си трудова служба. Ето какво написа тя в обществените мрежи: „ Този ефирен сезон съм заложила на работни понеделници и освен, но без грим. Тоест физически не съм на панелската част в „ На кафе ”, само че пък дружно с Алекс Ковачев аранжираме красиво студиото. И ето... все едно съм там ”. И, в случай че всички в студиото се радват на новата украса, то най-вероятно има най-малко един човек, който по никакъв начин не е удовлетворен от избора на интериорни дизайнери. Това е досегашната стилистка в студиото – Кремена Халваджиян. Тя е индивидът, който от години се грижи за обзавеждането на студиото и надлежно получава положително заплащане за своя труд. Истината обаче е, че Алекс Ковачев – мъжът на Гери, е наложено име в интериорния дизайн от години. Той е известен с работата си освен в България, само че и в чужбина. Обзавеждал е домове, заведения, студиа и яхти на милионери в целия свят, тъй че сигурно знае по какъв начин се вършат сходни неща. Кремена, несъмнено, също има присъщ жанр. Но занапред нататък ще го изявява отвън студиото на „ На кафе ”.  Очаква се Гери Малкоданска да роди най-късно към Нова година и да се завърне на работа най-рано след година – за идващия есенен тв сезон. Дали обаче ще влезе още веднъж в панела на „ На кафе ”, все още не е ясно, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР