ГЕРБ застават зад проф. Анастас Герджиков на президентските избори. Това

...
ГЕРБ застават зад проф. Анастас Герджиков на президентските избори. Това
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ застава зад Анастас Герджиков на президентските избори

ГЕРБ застават зад проф. Анастас Герджиков на президентските избори. Това разгласи водачът на партията Бойко Борисов пред публицисти. „ Имахме 2-3 кандидатури – на Дончев, на Митко Николов. Преди 10-ина дни Краси Вълчев сподели, че в университетските среди се разисква за професор Герджиков. Това е един човек, който би могъл да сплотява нацията “, сподели Борисов, който посети новата изложба на Вежди Рашидов.

Борисов съобщи, че ни би трябвало мир, обучение, като нация на нас ни би трябвало примирение. Според него по-голям обединител от проф. Герджиков не може да се откри. " Ректорът на ректорите. Ректорът, който е определен от всички да ръководи. Какъв по-голям обединител може да се откри? ", съобщи Борисов.
 Къде съгласно Радев се крие Борисов - под полата на Цачева и под тогата на ректора Къде съгласно Радев се крие Борисов - под полата на Цачева и под тогата на ректора
" Преди 5 години Борисов се скри под полата на госпожа Цачева. Сега се крие под тогата на ректора ", по този начин президентът Румен Радев разяснява...

" Аз се занимавам със съществени неща. С духовното положение на изпаднал в рецесия човек не ми се приказва ", по този начин Борисов разяснява днешните думи на президента Румен Радев, че се крие под тогата на проф. Герджиков.

" Приемаме, че Радев е прав. Излизаме аз и той и разделяме, дали е 60 на 40, 50 на 50 един Господ знае, страната, народа на две. Мразим се, не се обичаме. Това ли е задачата на президентските избори? Или търсим човек, който да може в тази комплицирана политическа конюнктура да ни събере всичките поотделно дружно, да се е еднообразно далечен и да не се меси. Точно противоположното - той от самото начало се изживява и като президент, и като министър председател, и като деспот, и като ръководещ ”, добави още Бойко Борисов.

Той изрази вяра на парламентарните избори ГЕРБ да са първа политическа мощ, а за другите избори - президентските съгласно него симпатизантите на ГЕРБ, а и доста други хора ще предпочетат един интелигентен, хубав, просветен, спокоен, естествен и добър човек пред деспот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР