ГЕРБ запали джипката на успехите.ДПС: Рестарт на държавносттаБСП сменя модела,

...
ГЕРБ запали джипката на успехите.ДПС: Рестарт на държавносттаБСП сменя модела,
Коментари Харесай

Кой с какви послания тръгна на изборите

ГЕРБ възпламени джипката на триумфите. Движение за права и свободи: Рестарт на държавността Българска социалистическа партия сменя модела, Вътрешна македонска революционна организация залага на обичаи, Трифонов - на промени, ВОЛЯ и НФСБ - на прагматизма
В годината след коронакризата определящи за изхода от изборите ще бъдат решенията, които партиите оферират за възобновяване на бизнеса и страната. До този миг обаче единствено една партия има показана стратегия - Движение за права и свободи. С нея Движението дава формулата за ускорено догонващо развиване. ГЕРБ още написа своята, Българска социалистическа партия разчита на екстравагантните хрумвания във " Визия за България ". Чакат се и експертните решения на екипите на Слави.

 https://img2.novini.bg/uploads/news_pictures/2021-09/big/695659.png

Джипката на Борисов демонстрира резултатите от ръководството, метафорично разказа преди дни Димитър Главчев обиколките на премиера в страната. В акцията той и ГЕРБ ще демонстрират свършената работа. Построените пътища, оправените църкви, манастири и учебни заведения, предоставените пари на бизнеса и хората в коронакризата ще са главните послания на Борисов и екипа му. Към тях новата управническа стратегия се чака да стъпи върху проекта за възобновяване, по който България  ще получи над 10 милиарда евро, в случай че показа качествени планове.

 https://static.standartnews.com/storage/thumbnails/inner_article/6316/1496/7256/%D0%94%D0%9F%D0%A1%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0.jpg

Когато става въпрос за възобновяване на страната обаче най-подготвени стопански са Движение за права и свободи, разгласи още преди седмица бизнесът след срещите си с партиите преди вота. " Предстоят най-важните избори от 1989 година Ако тогава трябваше да победи демокрацията, в този момент тази победа би трябвало да се препотвърди. Ако тогава бе надвит тоталитаризмът, в този момент би трябвало да победим авторитаризма и експанзията. Ако тогава бе заложена посоката, в този момент би трябвало да очертаем хоризонта ", съобщи в четвъртък водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Трябва да се даде интензивен ритъм на развиване, с цел да наваксаме изоставането, безапелационен бе той. Имаме и стратегия за ускорено догонващо развиване, имаме и фрагментите, сподели още Мустафа Карадайъ. И формулира посланията на Движение за права и свободи: Достоен живот за всеки жител, разговор сред институциите, нормалност в политиката, рестарт на държавността. " Искаме по-висок стандарт на живот, чиста среда и разцвет. Имаме програмата за ускорено икономическо развиване на страната, предлагаме и промени във всички браншове, сподели в умозаключение Карадайъ и прикани: " Скъпи депесари, да покажем силата и мощта на Движение за права и свободи в името на просперитета и бъдещето на България. ".


Кампания в жанр " Смяна на модела " ще води Българска социалистическа партия. Начело с Нинова социалистите към този момент желаят коренна смяна на данъчната, здравната и обществената политика. Настояват за анулация на десятъка и замяната му с прогресивна канара, която да удари богатите, желаят лечебните заведения да не са търговски сдружения и да има цялостно преизчисление на пенсиите.

 https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2021/02/26/0015796001614362296_1564233_920x708.webp

С представянето на екипите от специалисти Слави открехна вратата и каква ще бъде програмата на " ИТН ". И подвигна летвата с хрумвания за промени. Намаляване на университетите, унищожаване на 12-и клас и развиване на професионалното обучение планува партията на Слави в бранш " Образование ". Новите политици оферират отделяне на 5 стратегически ресора в туризма - морски, планински, балнео, уелнес и спа, конгресен и културен. Пълна проверка на спортното министерство, тактика за олимпийска подготовка, стратегия за развиване на спорта в условия като ковид-пандемията е друга от концепциите на Трифонов.

 https://bntnews.bg/f/news/b/1096/1354aedde7bcf0ee509f5bde83df180b.jpeg

Със сигурност в акцията Вътрешна македонска революционна организация ще стъпи на актива, който натрупа от приключващия управнически мандат. От издействаните дружно с НФСБ пари за училищен и лекарски заплати, през бонусите за пенсионерите до повдигането на минималната работна заплата. Към това хората на Каракачанов ще прибавят и вдигнатия престиж на армията, пазаруването на изтребители и техника. Ще търсят поддръжка стратегически с твърдата позиция към районен съд Македония и прочувствено - с неприемането на Истанбулската спогодба.

 https://trud.bg/public/images/articles/2021-02/%D0%9D%D0%A4%D0%A1%D0%91_%D0%92%D0%9E%D0%9B%D0%AF_2583534658188831614_original.jpg

Докато всички по-големи партии бяха заети с подредбата на листите, ВОЛЯ и НФСБ стартираха посланията си. А те са оптимално прагматични -война с монополите, безвъзмездни медикаменти за деца и пенсионери, налични горива и медикаменти. Коалицията печели и с персоналния престиж на Веселин Марешки и Валери Симеонов. Няма почтена идея, която Марешки да не е подкрепил. Последната бе ушиването на 80-метровото знаме на Гара Бов. Най-засегнатият от рецесията отрасъл ресторантьорския пък получи най-голямо рамо от Симеонов. И макар комплицираните им връзки поради акция звук, през днешния ден даже Ричард Алибегов му благодари.

На този декор е много мъчно да се открият концепциите на Цветан Цветанов и Манолова с триото. Първият повтаря единствено едно: Ще бъда незаобиколим фактор, само че не споделя с какво. С Втората група пък записа лозунга ги " Мутри вън " в името на обединението. Но и едните, и другите не помнят, че в случай че българинът научи нещо по време на коронаизолацията, то е да борави с информация. И в случай че партийните клишета лакърдии вървяха до 2017 година, в този момент са първото нещо, за което гласоподавателят си запушва ушите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР