ГЕРБ трудно ще създадат кабинет с първия мандат, защото нямат

...
ГЕРБ трудно ще създадат кабинет с първия мандат, защото нямат
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: ГЕРБ е символ на корупцията. Време е да им кажем довиждане в големите градове

" ГЕРБ мъчно ще основат кабинет с първия мандат, тъй като нямат сътрудници. Със сигурност няма да получат нашата поддръжка. Както виждам, няма да получат поддръжката и на нито една от другите сили ". Това съобщи в утринния блок на БТВ Ивайло Мирчев от " Демократична България ".

" Ние не считаме, че би трябвало да има мандат и ръководство на ГЕРБ. Защото за тези 12 години сме открили какво е да ръководи тази партия. ГЕРБ стана знак на корупцията. И сме мощно на мнението, че ГЕРБ би трябвало да бъдат държани надалеч от властта. Шанс да сформира кабинет има " Продължаваме промяната ". 121 гласа мъчно биха били събрани. По-скоро приказваме за държавно управление на малцинството, в случай че вероятно то получи такава поддръжка в Народното събрание. Най-логичната коалиция може да бъде сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Разграничителните линии с Българска социалистическа партия към този момент са прекалено много. Освен войната в Украйна, модернизацията на българската войска, еврото, хартиената бюлетина. Българска социалистическа партия стартират от ден на ден да се отдалечават от разумността. Затова разбирам сътрудниците от Политическа партия, отхвърляйки опцията да ръководят дружно с Българска социалистическа партия. Не мисля, че ще става въпрос изобщо за някаква коалиция с Българска социалистическа партия. ", безапелационен бе той.

" Искаме да създадем нещо за страната си. Не можем да създадем компромис и да управляваме дружно с ГЕРБ ", сподели още Мирчев.



" Аз не съм чул, че ще подкрепим Борис Бонев за кметските избори в София. Ние желаеме общо явяване дружно с " Продължаваме промяната ". Ние с Борис Бонев сме единомишленици доста от дълго време. Но кой ще бъде претендент за кмет на София би трябвало авансово да се изговорят много тематики. Важното е, че би трябвало да имаме обща и единна кандидатура. И да кажем " сбогом " на ГЕРБ в огромните градове в България. Вижте на какво наподобява София сега. Кардинални разлики нито със " Спаси София " сме имали във връзка с столицата, нито с " Продължаваме промяната ", съобщи депутатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР