ГЕРБ си правеше оглушки за тези престъпни действия, каза МВР-шефътИма

...
ГЕРБ си правеше оглушки за тези престъпни действия, каза МВР-шефътИма
Коментари Харесай

Рашков: 5 г. говоря за нарушения със СРС

ГЕРБ си правеше оглушки за тези незаконни дейности, сподели МВР-шефът
„ Има хора, които са подслушвани и които са политици. Точка по въпроса. Колко и по кое време? Аз ще кажа. Аз ще реша по кое време да изляза и да кажа нещо ”. Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков, представен от Нова тв.

„ Аз приказвах 5 години за тези нарушавания и закононарушения по отношение на потреблението и използването на СРС-та. ГЕРБ си правеше оглушки за тези незаконни дейности, с които се лимитират съществени човешки права в нашата страна. ГЕРБ тогава не се интересуваше, в този момент са тръгнали да се пазят. Да, в реалност такива случаи има. Толкова ще кажа. Няма да кажа повече ”, продължи Рашков.

„ Иначе понякога попадам инцидентно на такива политиканстващи дърдорковци, които просто си демонстрират физиономиите по малкия екран, с цел да не ги не помнят напълно хората, тъй като изборите демонстрираха къде бяха сложени от българските жители ”, продължи вътрешният министър.

„ Аз имам какво да кажа, за разлика от други, които разчитат на това, че са унищожавани материали в последните 10 дни. Унищожавани, което единствено по себе си, приказва какво е правено ”, сподели още Бойко Рашков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР