ГЕРБ ще подкрепи промените в Закона за вероизповеданията и на

...
ГЕРБ ще подкрепи промените в Закона за вероизповеданията и на
Коментари Харесай

Цветанов: Някой иска да раздели българските граждани на етнически принцип

ГЕРБ ще поддържа измененията в Закона за вероизповеданията и на второ четене. Това стана ясно от думите на ръководителя на ПГ на партията Цветан Цветанов пред публицисти, заяви Novini.bg.

``
реклама
След като сме подкрепили закона на първо четене, значи че сме декларирали доста ясно политическата си воля, съобщи Цветанов.

ГЕРБ е втората политическа мощ, която има най-вече мюсюлмани. В никакъв случай не бих могъл да деля живота в България на християни и мюсюлмани, на католици и евреи. Бих призовал всички политици, които приказват за опълчване в обществото, да се хванем ръка за ръка и да бъдем посланици на толерантността, а не на тези, които разединяват. Явно има някой, който желае да прави някакво значително разделяне. Хората в смесените райони живеят прелестно и сега някой може би цели нещо друго. Аз в никакъв случай не съм делил българските жители на етнически принцип, акцентира Цветан Цветанов.

Попитан дали с тези думи засяга сътрудниците на ГЕРБ в ръководещата коалиция - Обединените патриоти, Цветанов съобщи: " Всеки един, който се припознае в това, което съм споделил, може да си направи извод за държанието, което би трябвало да има в обществото ".

Както в този момент, по този начин и за в бъдеще ГЕРБ продължава да работи извънредно почтено с съдружните си сътрудници. По всичко, което е обвързвано с управническата стратегия, ние нямаме безусловно никакви разминавания, само че несъмнено, по други законодателни начинания се получава и отстояване на разнообразни отзиви. Аз мога да кажа, че ние ще продължим сред първо и второ четене да беседваме и да обсъждаме всевъзможни вероятни разновидности, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Ние считаме, че Законопроектът, по който се сътвориха много благоприятни условия за спекулации и за основаването на опорни точки, даже на политически централи, каквато е Българската социалистическа партия. Вие видяхте, че те през тези 10-15 дни отсъстват от парламентарния спор, отсъстваха от Закона за обществените услуги, който беше извънредно значим, тъй като една обществена партия трябваше да взе участие интензивно в този спор в българския парламент, уточни още Цветан Цветанов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР