ГЕРБ-СДС не отстъпват Външно министерство на ПП-ДБ. Ясно и точно:

...
ГЕРБ-СДС не отстъпват Външно министерство на ПП-ДБ. Ясно и точно:
Коментари Харесай

Борисов: Външно министерство остава на ГЕРБ или отиваме на избори 2 в 1

ГЕРБ-СДС не отстъпват Външно министерство на ПП-ДБ. Ясно и тъкмо: Мария Габриел - министър председател, Външно министерство, единственото което имаме – при нас, да се избере министър, който пази държавните, а не партийни ползи. Всички други министри и регионални шефове остават при тях (ПП-ДБ). Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. И добави, че в случай че по този начин поставените условия не бъдат изпълнени, " няма какви договаряния да се водят повече " и изборите през юни може да се окажат 2 в 1 - за Европарламент и национални.

„ Потресен съм от изявлението на Денков, който желал Външно министерство, че да се чува гласът на ПП-ДБ, а не на България, на държавното управление и на народа. Сега, като са отишли Богданов, Василев, Радев в Съединени американски щати - единствено министри на Политическа партия, чий глас чуват там ", попита Борисов.

Всички политики, за които се бяха споразумели участниците във властта, са на пауза, до момента в който „ Политическа партия употребяват министерствата като изход да се чувало какво вършат ”, добави водачът на ГЕРБ. „ Направили сме по този начин, че даже те да си приписват наши заслуги, нашите сътрудници в Европа и Америка да знаят кой е приключил цялата работа ”, сподели още Бойко Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР