ГЕРБ с първо изявление с участие на лидера си Бойко

...
ГЕРБ с първо изявление с участие на лидера си Бойко
Коментари Харесай

Борисов: Треперех да не ми подхвърлят нещо! Петков иска да се похвали, че ме арестува

ГЕРБ с първо изказване с присъединяване на водача си Бойко Борисов след арестите тъкмо преди седмица.

„ В България към този момент всеки може да арестува всеки, казвайки че е очевидец на нещо, на което не е очевидец “, съобщи Борисов. „ Беше толкоз ненадейно и изненадващо, те ме завариха на масата с децата. Претършуваха безусловно всички: кухнята, дивани, тенджери, спалнята, облекла, чорапи, всичко на земята и единия снима. Търсили злато и пари. Няма по какъв начин да ги намерят, в никакъв случай не съм ги имал! “, съобщи Борисов.

„ Никога Горанов не ми е носил пари. Ровиха двора, таванското, тефтери… И най-после подписаха протокол за претършуване и изземваме празен. Подписах всичко и взех решение, че си отиват. Но не, викат, споделиха да ви арестуваме. Всички тършуват, 20 индивида, униформени, цивилни, бяха взели курсанти от Симеоново за поемни лица. Треперех да не ми подмятат нещо “, изясни Бойко Борисов.

Според него карцерът му е обвързван и с ясната му евроатлантическа линия във връзка с Украйна.

„ Разбиват правовата страна, разрушават главните системи. Искам да си визиите какво щеше да стане, в случай че бях арестуват Станишев. Загуба на конфиденциален отчет е 10 години затвор, а аз отидох да го оправдая. Казах че са доста документи и е обикновено да се сгреши “, съобщи той.

„ Всички видяха, че това държавно управление не става. Откраднаха газа, в този момент мислят по какъв начин да откраднат зърното. Заплашиха младежите от ГЕРБ, че ще ги арестуват “, сподели водачът на ГЕРБ.

По думите му разбирал, че са имали заповед да го арестуват, само че не е било нужно да е пред децата. Петков пък самичък признавал, че следват избори и за акцията ще му би трябвало: „ Аз арестувах Бойко Борисов “.

Владислав Горанов описа за двата отчета, на които ляга Кирил Петков, обяснявайки че са на 2 години, няма нови обстоятелства по тях и арестите по „ необходимост “ нямат пояснение.

Томислав Дончев назова тотална институционална неначетеност решението да се арестува водачът на опозицията на база показания на премиера. Според него, европроектите се демонстрират от български инспектори

„ 90% от поръчките били с 1 претендент? Това е нелепост. И в най-малките общини знаят, че в случай че пуснат подобен конкурс ще последва финансова промяна “, изясни Дончев.

Той предвижда, че ще последва прекъсване на европари за България, щом самият министър ръководител твърди, че системите за надзор на евро средства не работят. „ Брюксел споделя, че работят. Българският министър председател – че не работят “, съобщи той.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР