ГЕРБ отправи обвинения срещу уволнената шефка на ДКК – Ваня

...
ГЕРБ отправи обвинения срещу уволнената шефка на ДКК – Ваня
Коментари Харесай

ГЕРБ с обвинения срещу уволнената шефка на ДКК


ГЕРБ насочи обвинявания против уволнената шефка на ДКК – Ваня Караганева. Това стана ясно от думите на представители на партията по време на брифинг пред медиите, оповестяват от Нова телевизия.

„ Всяка нова власт, било то и служебна, заслужава толеранс – от страна на медии и на политическите съперници. 7 месеца към този момент, откогато ръководи служебният кабинет на президента Радев, прокламиращ себе си като приятелство може би и сестринство на смяната. 7 месеца изчерпаха този толеранс”, съобщи Александър Иванов.

„ Кирил Петков и госпожа Даниела Везиева в качествата си на служебни министри управляваха Министерството на стопанската система, който е принципал на ДКК, която под шапката си ръководи голям брой държавни сдружения. От през вчерашния ден Съвета на шефовете освобождава Караганева от длъжността ѝ изпълнителен шеф. В констатациите за нейното освобождение се приказва за доста дейности и бездействия, ощетяващи страната с десетки милиони левове”, сподели още той.

Александър Иванов изброи няколко от тях. „ Ваня Караганева с еднолично решение е прекратила пълномощията на едно адвокатско сдружение, което е защитавало ползите на ДКК по 5 висящи търговски каузи. И еднолично тя подписва нов контракт за правна помощ с ново адвокатско сдружение в размер на 1 126 000 лв.. Това ли е методът на спестяването на държавни средства?”, разяснява той.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР