ГЕРБ не само не купува гласове, а една стотинка не

...
ГЕРБ не само не купува гласове, а една стотинка не
Коментари Харесай

Даниел Митов; На 4 април столичният Христо Ботев е гласувал за Слави Трифонов и Демократична България

ГЕРБ освен не купува гласове, а една стотинка не сме дали повече за предизборна акция. В момента Бойко Рашков прекалява с болшевишките си способи. Повтаря се 9-ти септември. Така се работи в Путинова Русия. Симпатизанти на една партия биват заплашвани, задържани и стартиране без никакви доказателства и без обвинявания. Това ли са хората, които постановат правда? Това съобщи зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ Даниел Митов в предаването „ Лице в лице “ по бТВ.

„ Рашков служи за заслон на другите партии, които купуват гласове. Министерство на вътрешните работи нарушава закона. Изборите към този момент са опорочени “, акцентира той. Даниел Митов разкри, че на изборите от 4 април столичният " Христо Ботев " е дал своя вот за Слави Трифонов и Демократична България.

„ В неделя ние ще излезем спечелили. Нашите хора са мобилизирани. В неделя ще следим за изборни нарушавания. Искаме да се броят и да се съпоставят отрязъците с протоколите, с цел да сме сигурни, че вотът на българите е отразен вярно. Ако всичко е наред, ще признаем вота за законен “, акцентира зам.-председателят на Политическа партия ГЕРБ.

„ Не можеш по болшевишки да опорочаваш изборите. Нарушават се законите “, възмущава се Митов от дейностите на вътрешния министър.

„ Не знам да има пазаруване на гласове в интерес на ГЕРБ. По време на ГЕРБ са осъждани хора за пазаруване на гласове, само че по разпоредбите “, увери той.

„ ГЕРБ е дясната партия в България. Няма да поносим това, което се случва сега. Нищо не оправдава дейностите на сатрапа Бойко Рашков “, сподели Даниел Митов.

„ Несериозно е отношението към правосъдната промяна, в случай че се питаме дали би трябвало да бъде отхвърлен който и да било. Аз съм бил жертва на правосъдната система. Тя би трябвало да се реформира. Правосъдната промяна би трябвало да се организира в целокупност. В момента университетите бълват адвокати. Прокурори и следователи би трябвало да работят дружно. Върху прокуратурата би трябвало да има явен механизъм за надзор и в съда би трябвало да има промяна “, счита Митов.

Ако сме зряла народна власт, би трябвало да седнем и да стигнем до консенсус по значимите въпроси, добави той.

По думите му 45-то Народно събрание е бил зоопарк. „ В него избрани политически партии го използваха за платформа, през която се прокараха избрани ползи. В естествените страни служебното държавно управление има главната задача да приготви изборите “, сподели Даниел Митов.

От служебният кабинет сега излизат министри с крещяща непросветеност, които изнасят погрешни данни, предизвести още той.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР