ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати чрез изборните протоколи. Представителите

...
ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати чрез изборните протоколи. Представителите
Коментари Харесай

ГЕРБ: Няма манипулация на вота в София

ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати посредством изборните протоколи. Представителите на Секционните комисии са провели изборния развой в столичния регион Искър обикновено. Това обявиха на ексклузивен брифинг в централата на ръководещата партия във връзка на обвиняванията, отправени от Борис Цветков от Българска социалистическа партия.

" В регион Искър не стопираха нито лъжите, нито операциите, нито нападките, нито подправените вести. Сблъскахме се с нарушение на изборното законодателство – разполагане на пропагандни материали на неразрешени места. Всяка наша реакция беше атакувана с персонални обиди и още веднъж подправени вести ", съобщи Лорита Радева, общински консултант от ГЕРБ в София.

Със своите обвинявания Борис Цветков желае да извлече дивиденти и да прикрие обстоятелствата, че не е приключил никаква работа, добави тя.

Новоизбраният кмет на регион " Искър ", който беше упрекнат в пазаруване на гласове, пък заяви, че е омерзен и потиснат от акцията.

По-рано през днешния ден Борис Цветков от Българска социалистическа партия, който бе претендент за кмет на региона, само че загуби, заяви, че Цеков е записан от камера на хранителен магазин в региона по какъв начин приказва с ромски водачи за пазаруване на гласове.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР