"ГЕРБ не подкрепя брутално неграмотния начин, по който бяха изгонени

...
"ГЕРБ не подкрепя брутално неграмотния начин, по който бяха изгонени
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ не подкрепя брутално неграмотния начин, по който бяха изгонени руски дипломати

"ГЕРБ не поддържа брутално необразования метод, по който бяха изгонени съветски дипломати. Осъзнаваме, че в случай че в този миг България отстъпи, ще изпаднем в унизително състояние. Затова призовахме държавното управление в оставка да остане на тази позиция, а по-късно по изкусен път да забележим какво да вършим. Бяхме сложени в обстановка да преценим коя ще бъде по-малката загуба ".

Това сподели пред Тома Биков, народен представител от ГЕРБ.

Според него кандидатурата на Асен Василев за министър председател блокира опцията ГЕРБ да гласоподава ново държавно управление на Политическа партия:

"В момента се имитира деяние за образуване на държавно управление в границите на този парламент. Ако имаше същинско предпочитание, трябваше да има различен метод, който да разреши даже краткотрайно държавно управление. С антикризисна стратегия щяха да дадат по-голяма опция за маневриране. Нашите 59 депутати ще гласоподават срещу ".

В предаването "Неделя 150 " Биков акцентира, че какво ще се случи с третия мандат - е задача с доста незнайни:

"Част от формулата се задава от президента. Нямам обаче упования поради ниската политическа просветеност в Народното събрание... Може би е по-добре да отидем на предварителни избори, с цел да не се превърнем в неуместно общество. Когато в обединението не могат да се схванат за нещо, трансферират отговорността на опозицията. Единствената точка на единодушие при тях е, че желаят да имат министри, само че които да не носят отговорност ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР