ГЕРБ би имал политически ползи от по-дългия престой на правителството,

...
ГЕРБ би имал политически ползи от по-дългия престой на правителството,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Сегашното управление по думите му нанася само вреди върху държавата

ГЕРБ би имал политически изгоди от по-дългия престой на държавното управление, само че националният и държавният интерес допуска да има по-скоро друго държавно управление с малко по-грамотни хора. Това сподели заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев в предаването „ Тази неделя " по бТВ.

Сегашното ръководство по думите му нанася единствено вреди върху страната. Правителството би могло да приключи съществуването си единствено под публичен напън или при тежък разкол в обединението.

Аферите в доставките на газ през медиатор, казусът с Gemcorp, със завода за акумулатори са единствено част от корупционните случаи, по които ГЕРБ ще сезира Министерство на вътрешните работи, съобщи Томислав Дончев. „ Това е спомагателен тест до каква степен страната в тази обстановка има имунни сили. Нека да забележим преди всичко дали Министерство на вътрешните работи ще бъде по този начин старателно, справяйки се с тези случаи, както съответно с опозицията ", съобщи заместник-председателят на партията.

„ Балкански поток " е построен със средства не от бюджета, а от държавно сдружение и с български средства. В интервал сред 6 до 9 години цялата стойност на инвестицията ще бъде изплатена и в десетилетията напред страната ще прибира директни такси, изясни Томислав Дончев.

Мерките на държавното управление са извънредно закъснели и несъответстващи, те не са антиинфлационни, счита той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР