Георги Николаев, който за броени дни се превърна в най-мразената

...
Георги Николаев, който за броени дни се превърна в най-мразената
Коментари Харесай

Ето я жената на Георги, който нападна жестоко Дебора

Георги Николаев, който за броени дни се трансформира в най-мразената персона в България, се оказа освен безсърдечен касапин с нулева подготвеност във връзка с любовта към дамите, само че и също по този начин се оказа женен с дете. Най-ужасяващото в цялата история е, че това дете е момиченце...

Вече е известно коя е дамата до Георги, за която той е приказвал в съда - името ѝ е Криси Георгиева. По разбираеми аргументи, тя не е имала изказвания по тематиката досега, а най-вероятно и даже не е подозирала, че мъжът ѝ е имал паралелна връзка с Дебора. Двамата са дружно повече от 5 години, а през 2019 година стават родители на момиченцето Никол. 

Криси е работела като сервитьорка в едно от заведенията, в които Георги пък работел като защита. Към днешна дата Георгиева се занимава с изобразяване и продава творбите си в обществените мрежи. 

 



А по отношение на касапина, излезе информация, че е бил джудист и има оценки в надпревари по бойни изкуства. Също по този начин стана ясно, че още е под покрива на родителите си в село Братя Кунчеви, наоколо до Стара Загора.

Баща му Николай имал лична плантация за животни, като отглеждал най-много коне. В селото бил прочут с прякора Пържолата. Майката на насилника пък работела в селската поща.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР