Георги Кузманов, досега директор отдел Големи корпоративни клиенти - Региони

...
Георги Кузманов, досега директор отдел Големи корпоративни клиенти - Региони
Коментари Харесай

Георги Кузманов става шеф на УниКредит Факторинг

Георги Кузманов, до момента шеф отдел " Големи корпоративни клиенти - Региони " в " Корпоративно, капиталово и частно банкиране " на УниКредит Булбанк, става изпълнителен шеф на УниКредит Факторинг в България.

Доскорошният изпълнителен шеф Ася Баева поема нови отговорности на групово равнище в района на Централна и Източна Европа.

Промените са факт от началото октомври.

" Благодаря на Ася Баева за значимия й принос и резултатите, които реализира като изпълнителен шеф на УниКредит Факторинг в България. Новите й интернационалните отговорности за ЦИЕ демонстрират още един път, че в УниКредит развиването на бизнеса върви дружно с развиването на хората. ", разяснява Левон Хампарцумян, ръководител на УС и основен изпълнителен шеф на УниКредит Булбанк.

" Сигурна съм, че опитът на Георги ще способства за лидерската позиция на УниКредит Факторинг в България, а също и като компания, която непрестанно основава стойност за клиентите. Георги е отличен експерт и дружно с екипа чакам, че ще не престават да бъдат източник на устойчиви доходи, нововъведения и най-хубави практики. ", добавя Антоанета Куртяну, член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк и шеф " Корпоративно, капиталово и частно банкиране ".

 Снимка 316799
Източник:

Ася Баева е основен изпълнителен шеф и зам. ръководител на Съвета на шефовете на УниКредит Факторинг от 2012 година. Започва кариерата си като експерт корпоративни клиенти през 1996 година и до 2012 заема разнообразни експертни и мениджърски позиции Завършила е Икономически Университет Варна и Executive MBA във Vienna University of Economics and Business, Executive Academy & Carlson School of Management, University of Minnesota. Специализирала е банков мениджмънт в SDA Bocconi.

Георги Кузманов стартира кариерата си в УниКредит Булбанк през 1998 година като кредитен контрольор в Дирекция Управление на риска. От 2003 е управител връзки с огромни корпоративни клиенти в Дирекция Корпоративно, капиталово и частно банкиране. От 2007 година заема разнообразни мениджърски позиции в Управление Ключови клиенти, като от 2014 година е шеф на Отдел Големи корпоративни клиенти - Региони. Завършил е УНСС, компетентност Финанси и банково дело.

Повече за УниКредит Факторинг: УниКредит Булбанк основава профилиран факторинг отдел в през 2004 година Отделът на процедура развива локалния факторинг пазар, защото по това време факторингът не съществува като услуга в България. Начинанието е сполучливо и през 2006 година УниКредит Факторинг се отделя от банката, като по този начин се трансформира в първата българска факторинг компания.

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР