Георги Георгиев стана топлата връзка на Божков с РадевФолкаджия, режисьор,

...
Георги Георгиев стана топлата връзка на Божков с РадевФолкаджия, режисьор,
Коментари Харесай

Готи, за когото политиката е порно

Георги Георгиев стана топлата връзка на Божков с Радев
Фолкаджия, режисьор, политик. Лоша версия освен на Жорж Ганчев, само че и даже на Йоло Донев. Дали за Георги Георгиев - Готи, чалгата е политика, няма значение. Защото той към този момент трансформира политиката в чалга. При това евтина. И подкрепена с великодушни шепи от обвинявания в 18 допустимо най-тежки закононарушения олигарх - Васил Божков.

Черепа върза Готи е резултатът от съюза на Българско национално обединяване и Българско лято за изборите на 4 април. БНО даде 100 % листите си на Божков, с цел да играе хазартният необут на вота за парламент.



Цялата история би била занимателна, в случай че зад пресния съюз не прозираше високо вдигнатият пестник на президента Румен Радев. Георги Георгиев-Готи е самобитна топла връзка сред " Дондуков " 2 и дубайския избирателен щаб на Божков. През ноември предходната година, голият кмет, както всички назоваха фолкаджията поради предизборния му афиш с тиква на срамотите, разгласява фотография с Румен Радев. На нея президентът предостатъчно театралничи с Георгиев. А Готи написа изпод : „ Двама същински мъже “.

Кръгът на новата изборна завера се затваря от Мая Манолова, с която Георгиев също показва непосредственост. Той има позьорска фотография и с нея. Готи първо сподели, че ще я направи собствен заместител, когато завоюва, само че откакто събра едвам 471 гласа на първи тур и отпадна от конкуренцията, я поддържа на балотажа против Фандъкова. Накрая обаче БНО се разграничи от Манолова. Мая Манолова се отърка в гол претендент за кмет, с цел да си вдигне рейтинга, гласеше тогава позиция на БНО, подписана от секретаря Александър Александров.

Кой е Готи? Наближат ли избори, името му непроменяемо се завърта. Първите кавги бяха на президентския избор през 2016 година Видео от брифинг в Българска телеграфна агенция документира по какъв начин Готи персонално показва претендента на БНО за държавен глава Румен Гълъбинов, някогашен началник на Агенция за финансов контрол, през днешния ден инцидентно или не консултант на Радев и член на Стратегическия му съвет. На вота обаче Гълъбинов и подгласничката му адв. Весела Волева се явяват като самостоятелни, подкрепени от предприемчив комитет. А БНО излиза с Митьо Пищова и Радо Шишарката. Оказа се, че съм кукла на конци, сподели тогава Пищова, който събра едвам 14 974 гласа /0,39%/.А Готи по-късно изясни обстановката по този начин: " Зa бългaритe ceгa нямaшe дa имa рaзликa, aкo вмecтo Румeн Рaдeв, прeзидeнт бeшe cтaнaл Митьo Пищoвa ". Именно тогава се заприказва за скица с издигане на претенденти при която един " център " номинира няколко души, с цел да разполага с медийните им пакети. По закон всеки претендент има право на 40 000 лева за акция.

Вторият искра на Готи бе с поддръжката му за Евгения Банева, която от ареста се кандидатира за евродепутат. БНО я разгласи за лидер на листата си, в която фолкаджията бе пети. И единствено две седмици по-късно се разграничи от Банева.

Хитът обаче си остава кандидатирането на Готи за кмет. „ Да създадем от тиквата тиквеник за народа “, бе мотото на голия му афиш. В акцията Готи втрещи цяла България като снима полуголата Жанета Осилова като младоженка пред храм-паметника " Св. Александър Невски ". Оказа се, че това е клип за парчето на Готи " Правиш ме Crazy ",



Торта за рождения ден на Готи

Времето за смяна настъпи, бъдете смели и дейни, сподели през днешния ден Георги Георгиев, мотивирайки за какво отдава на концесия партията си на Божков. Зад смелата му " битка с корупцията " обаче стоят други политически полезности, разказани от Готи в изказванията му през годините.

Политиката е порно. Хората са доста гладни и би трябвало да ги нахраним с тиквеник. Затова системата роди такива като мен, тъй като ексцентричната обстановка изисква ексцентрични решения, разгласи в кметските избори през 2019 фолкаджията политик.Тогава той съобщи, че съгласно него " пазаруването и продаването на гласове в България е не закононарушение, а премеждие ". А задачите му за София бяха: Тротинетките - безвъзмездни, Топлофикация - държавна.

Гeoрги Гeoргиeв-Гoти ce прeдcтaвя зa aктьoр, рeжиcьoр, бизнecмeн. Чалгаджията в баровски костюм несъмнено знае по какъв начин да притегля внимание. На тези избори обаче то няма да е за него, а за Божков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР