Георги Георгиев, председател на постоянната комисия по бюджет и финанси

...
Георги Георгиев, председател на постоянната комисия по бюджет и финанси
Коментари Харесай

ГЕРБ предлага Георги Георгиев за председател на Общинския съвет в София

Георги Георгиев, ръководител на непрекъснатата комисия по бюджет и финанси към СОС, е номинацията на ГЕРБ-СДС за нов ръководител на СОС, съобщи NOVA, базирайки се на информация на Българска телеграфна агенция. Във вторник досегашният ръководител на СОС Елен Герджиков подаде оставки като общински консултант от групата на ГЕРБ-СДС в СОС и като ръководител на съвета.

Вчера водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели в Пловдив, че той е настоял Герджиков да подаде оставка, тъй като " не се оправя ". " Милиарди са вложени в София, а когато нашите съперници подлагат на критика, те мълчат и не се пазят ", е споделил още Борисов.

Доклад за избор на нов ръководител на Столичния общински съвет /СОС/ ще прегледа през днешния ден съветът като изключителна първа точка в дневния ред. Вносители на отчета са зам.-председателите на СОС Иво Петров, Милка Христова, Борислав Иванов и Борислав Игнатов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР