Генералният секретар на организационния комитет на Световното първенство в Катар

...
Генералният секретар на организационния комитет на Световното първенство в Катар
Коментари Харесай

Организаторите на Мондиал 2022: Първенство е катализатор за промени

Генералният секретар на организационния комитет на Световното състезание в Катар Хасан Ал Тауади съобщи, че човешкото страдалчество е покруса.

„ Наясно сме още преди избора ни за хазаин на Мондиал 2022, че нещата би трябвало да се трансформират. Това не е нещо, което излиза на напред във времето единствено поради Световното състезание по футбол “, увери Ал Тауади във връзка рецензиите към страната за отношението към човешките права на служащите.

„ Знаехме, че шампионатът ще бъде катализатор за измененията. Никой не приема каквато и да е форма на страдалчество и вършим вероятното това да не се случва. Отдадени сме на това напредъкът, реализиран в последните 12 години, да продължи и след 2022-а “, добави Хасан Ал Тауади.

„ Мондиалът е опция за всички да посетят страната и да опознаят разнообразни хора с разнообразни полезности. Не е нужно постоянно да имаме единодушие по всички въпроси, само че това също би трябвало да бъде уважавано. Това, което ние предлагаме е безвредно Световно състезание, което ще приветства всички. Това е опция да създаване на връзки “, сподели още Ал Тауади.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР