Генералният директор на Tesla съобщи, по какъв начин компанията е

...
Генералният директор на Tesla съобщи, по какъв начин компанията е
Коментари Харесай

Илън Мъск ще сглобява част от електромобилите в гигантски тенти

Генералният шеф на Tesla заяви, по какъв метод компанията е съумяла да сглоби и започва нова поточна линия единствено за три седмици.
За толкоз малко време няма по какъв начин да бъде издигнат цялостен цех. Мъск заяви в своя Twitter акаунт, че горещият калифорнийски климат може да се преглежда като предимство. Той дава опция за сглобяване на електрически автомобили без да се постанова построяването на гигантска солидна постройка .

Ars Technica означи, че тентата напълно не е краткотрайно решение. Това е първото оборудване на втората фабрика във Фримонт за произвеждане на електрически автомобили. Изданието заяви, че за издигането на тентата е взето позволение от локалните управляващи, което важи 6 месеца. След тези 6 месеца, то може да бъде продължено с още половин година.



Редица специалисти в тази област се изрекоха, че това е невиждан за автомобилната промишленост метод. Илън Мъск обаче смята концепцията за доста добра. Поточната линия е подложен под промишлени тенти, образуващи хангар с размери 16 х 46 метра. В началото на юни Мъск стартира да създава по 3500 електрическия автомобил месечно и даде обещание в края на юли да стартира да създава по 5000. Изглежда ще успее.

Ако новият метод се окаже сполучлив, това може да стане в действителност повратен миг и Tesla да стартира огромно всеобщо произвеждане на електрическия автомобил Model 3.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР