Ген. Атанас Атанасов, съпредседател на коалицията „Демократична България“, помоли всички

...
Ген. Атанас Атанасов, съпредседател на коалицията „Демократична България“, помоли всички
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: На 4 април сложете ръкавици и маска и отидете да гласувате

Ген. Атанас Атанасов, съпредседател на обединението „ Демократична България “, помоли всички дейни българи на 4 април " да си сложат ръкавици и маска и да отидат да гласоподават, с цел да има солидна социална поддръжка, другояче ще изпаднем в серпантина от политически рецесии ".

В изявление за радио " Фокус " той съпостави настоящето положение на страната с това през 1997 година.

„ На 4 февруари не трябва да забравяме, че 1 $ струваше 3000 лв., че хората се редяха на опашки за елементарен самун, че тогава България банкрутира. Разбира се, не би трябвало да забравяме кой го направи. В последна сметка тогава беше извърнат курсът на България на запад. Немислимо е стопанската система у нас в този момент да е в положение, в което беше и преди няколко години. И през днешния ден един от сериозните проблеми на държавното ръководство е тежката корупция, която изсмуква доста сериозен запас за развиването на българската стопанска система. Настроенията на българите са за смяна, не са съгласни с метода, по който се ръководи страната. Много е значимо тя да бъде реализирана със солидна социална поддръжка “, съобщи той.

Ген. Атанас Атанасов сподели още, че „ Демократична България “ се обръща към всички български жители с демократични настройки и които желаят смяна. Той разясни, че идните парламентарни избори, че ще се проведат в тежка епидемиологична конюнктура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР