Газ – спирачка, движение на зиг-заг и жесток удар в

...
Газ – спирачка, движение на зиг-заг и жесток удар в
Коментари Харесай

Ето какви ги е вършила мъртво пияната шофьорка

Газ – спирачка, придвижване на зиг-заг и нечовечен удар в махленски дирек. Това видели хората на ул. " Таньо Войвода " в Хасково, по която мъртво пияната 44-годишна жена се опита да лети с колата си. Тя бе арестувана с рекордните 4,7 промила алкохол.

Мъжете на улицата видели рисково движещата се кола и след удара в стълба измъкнали дамата. Като видели, че е пияна й взели ключовете и се обадили на тел. 112. Дошли служителите на реда и я прибрали. В болничното заведение тя отказала кръвна проба за алкохол.

Свидетели описват, че пияната дама натиснала газта до край, била изцяло несъответстваща. " Колегите са обезопасили ПТП-то и са направили проба за алкохол с дрегер, който регистрира много високи стойности. Откарана е за обзор в болничното заведение, където е отказала да даде кръвна проба. Направени са проби за опиати, които са негативни. Жената е арестувана за 24 ч., по случая е формирано бързо полицейско произвеждане, сподели шефът на Пътна полиция - Хасково Димо Чобанов пред бТВ.

Експерти разясняват, че в случай че човек не употребява алкохол, тази доза може да е смъртоносна. " Тя сигурно е лице, което е привикнало към използването на алкохол. С нейната телесна маса, към 60 кг., тази централизация е съотносима на 400 мл. концентрат, към 8 л. бира или 2,5 л. вино. Количеството е изпито в къс период от време, с струпване в организма в границите на към 2 ч. ", сподели правосъдният доктор доктор Христо Еленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР