Гърция очаква силен туристически сезон, но понася загуби от липса

...
Гърция очаква силен туристически сезон, но понася загуби от липса
Коментари Харесай

Гърция очаква силен туристически сезон

Гърция чака мощен туристически сезон, само че понася загуби от липса на украински и съветски туристи. От министерството на туризма чакат повече ваканционни визити на американци.

" Плащайте по-добре на чиновниците, с цел да имате дипломиран личен състав и качествени услуги ". Така министърът на туризма Василис Кикилиас посъветва притежателите на хотели и заведения за идния туристически сезон.

Засега има 50 хиляди свободни работни места в бранша, а в разгара на сезона ще са нужни повече чиновници, разясняват пред медиите от туристическия отрасъл.

По предварителни резервации сигналите са за доста мощен туристически сезон. На островите има ненадейно доста резервации, тук-там повече от сполучливата 2019 година.

Войната има безспорно отрицателно отражение върху туристическия бранш,защото тази година Гърция се лишава от украински и съветски туристи, регистрират хотелиерите.

Туристическите региони в северната част на страната са мощно подвластни от цената на бензина.

Министър Кикилиас заяви за повишен интерес на американците за отмора в Гърция. Надежда основава и новият американски дипломат в Атина, който е от гръцки генезис и с опит в туризма.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР