Гардът на Рилски спортист Дерек Райт спечели отличието за най-много

...
Гардът на Рилски спортист Дерек Райт спечели отличието за най-много
Коментари Харесай

Дерек Райт получи наградата за най-много отнети топки

Гардът на Рилски състезател Дерек Райт завоюва оценката за най-вече отнети топки през постоянния сезон в Национална баскетболна лига. Американецът записа на сметка си приблизително по 13.5 точки, 3.5 битки, 5.7 асистенции и 2.1 отнети точки. В класацията на лигата той пребори конкуренцията на Джордан Калахан (1.9), Дивон Уошингтън (1.8), Алън Арнет (1.8) и Стоян Петков (1.8).

Баскетболистът получи премията си персонално от спортния шеф на НБЛ Сандра Велчева по време на полуфиналната среща против Левски Лукойл в Самоков. След като не съумяха да се класират на край, възпитаниците на Людмил Хаджисотиров ще спорят за бронзовите медали с Академик Бултекс 99.

" Тази година в България беше доста забавна. Мисля, че лигата е добра, има доста положителни играчи и доста състезатели с капацитет, най-много физически, само че всеки тим се стреми за победа. Нашият тим трябваше да бъде на край, само че се сблъскахме с някои травми след купата. Започнахме да откриваме своята химия. Имахме четирима играчи, които не на 100 % и това е, което успяхме да реализираме, само че мисля, че се борехме всеки мач. Лично аз желаех да спечелим, само че мисля, че имах добър сезон ", съобщи Райт след награждаването си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР