Гаранция-Франция. С жаргонния израз го определи в изявлението си по

...
Гаранция-Франция. С жаргонния израз го определи в изявлението си по
Коментари Харесай

Слави Трифонов: гаранция-Франция или гаранция-Канада

Гаранция-Франция. С жаргонния израз го дефинира в изказването си във връзка импортираното така наречен за разрешаване на разногласието сред България и Република Северна Македония водачът на " ИТН " Слави Трифонов . Изявлението беше излъчено по малкия екран му 7/8 и на страницата му във фейсбук.

Два съществени точки нападна Слави Трифонов, като въпросното предложение, по думите му, се явява , осъществено от премиера Кирил Петков.

Слави Трифонов уточни: формулира се българско малцинство и се признава български език.

" В Северна Македония няма българско малцинство, а има българи ", отсече Слави Трифонов, като съобщи и че няма македонски език. Няма никакво значение, че предлагането дава правото на България да не признава македонския език, в случай, че останалите страни от Европа ще го признаят.

Фразата " гаранция-Франция " Слави Трифонов използва във връзка предвижданите гаранции, че Европейски Съюз и Франция ще извърши уговорките си по Договора за другарство и добросъседство, само че " след това " . Слави Трифонов акцентира няколко пъти това " след това ", очевидно имайки поради повдигането на ветото на България върху преговорната рамка.

Цялото сага с въпросното предложение на председателството на Франция потвърждава изрично, по думите да Слави Трифонов, че е имал цялостното и че Кирил Петков, друга от Министерство на външните работи. Всичко, което чул и чувал от Кирил Петков, били нелепи и неуместни пояснения.

Следващата седмица депутатите от " ИТН ", " колкото и да са те " ще заявят в Народното събрание позицията си , съобщи Слави Трифонов, след което мина към офанзива към " Продължаваме промяната ". Трифонов е засегнат от думите на Кирил Петков за сенките , в които се крият водачи на политически обединения и обвиняванията за връзки с мафия. В случая мафиот може да бъде единствено Кирил Петков, тъй като той е на власт. Как да се корумпираш, като не си на власт ", реторично попита Слави Трифонов.

Едновременно с това той сподели, че е засегнат от срамната и позорна търговия с депутати . Припомняме, че, се разграничи от политиката и гласуването на Има Такъв Народ в Народното събрание с думите, че го е позор.

Слави Трифонов като проклинание повтори: " Коалиция сред Има Такъв Народ Движение за права и свободи и ГЕРБ няма, няма и няма да има, няма и да има. Истината е такава, а истината е най-силният щит против лъжите и измислиците. "
 Слави Трифонов: Никога няма да има коалиция сред Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи
Слави Трифонов: Никога няма да има коалиция сред Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи

Свалянето на ръководителя на Народно събрание е поради осъществени престъпления, разяснява той от дивана си

Обърна се и персонално към Кирил и Асен : " Явно сте били в Канада и не ме познавате и не знаете това, че аз няма да се спра. И всичките депутати да ми вземете, и единствено с Тошко Йорданова да ме оставите, няма да се спра. Какво ще ми вземете? Какво ще вземете на човек, който няма какво да губи? "
 Кирил Петков: Брокери от ГЕРБ и Движение за права и свободи предлагаха да се разберем
Кирил Петков: Брокери от ГЕРБ и Движение за права и свободи предлагаха да се разберем

Той би се съгласил Асен Василев да стане премиер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР