В предаването Лице в лице по БТВ Корнелия Нинова, каза

...
В предаването Лице в лице по БТВ Корнелия Нинова, каза
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Поех отговорност и подадох оставка, и оттам нататък тръгнаха сложни процеси в партията

В предаването „ Лице в лице " по БТВ Корнелия Нинова, сподели че Българска социалистическа партия е получила тежка загуба на изборите. „ Поех отговорност и подадох оставка и оттова нататък потеглиха комплицирани процеси в партията ".

Мислех да не приказвам, само че одобрих поканата поради една огромна паника и съм тук на първо място да се обърна към членовете на партията, да им дам кураж и убеденост, че те са същинската партия и в техните ръце е спасението на Българска социалистическа партия, изрично съобщи Нинова. „ Някъде написаха, че това, което се е случило е дворцов прелом. Но това е дворцов прелом с пешки, тъй като зад това, което се случва стоят напълно други сили ".

Боли ме, тъй като Българска социалистическа партия е демократичната партия, партия с идеология, последната цитадела против дълбоката страна и по тази причина желая да направя всичко по силите си и да се обърна към хората, които ни поддържат да не се поддават на безпорядък и всевъзможни изказвания, съобщи още Нинова.

Превратът и силите зад него - в тези години се изправих против пет доста мощни и огромни групи хора и ползи, изясни Нинова. „ Те се сплотиха и това, което се свърши с мен е естествения свършек на този конфликт. Смятам че тези хора в този момент желаят реванш. Става дума за следните групи: Първата група са по този начин наречените „ червени барони " в Българска социалистическа партия. Втората група са „ алените олигарси ", ползвайки Българска социалистическа партия, с цел да натрупат персонално благосъстояние. Третата група е демократичното, олицетворявано от Сергей. Те не ми простиха моята борба с джендър идеологията. Четвъртата група е по този начин наречената дълбока и паралелна страна, моделът ГЕРБ, Пеевски. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР