Ганка и Ванко - двойката от риалитито Сървайвър ще стават

...
Ганка и Ванко - двойката от риалитито Сървайвър ще стават
Коментари Харесай

Честито! Любимци от Сървайвър чакат първа рожба

Ганка и Ванко - двойката от риалитито " Сървайвър " ще стават родители. Това се разбра от Инстаграм профила на IT специалистката. Тя разгласява доста персонална фотография, от която излиза наяве, че коремчето й е към този момент очевидно.

Фитнес инструкторът и чаровната брюнетка се влюбиха по време на присъединяване си в рисковото шоу преди година и след това бързо взеха решение да заживеят под един покрив, макар че в началото споделяха, че са единствено доста положителни другари. Явно обаче, другарството е прераснало в обич.
-->
" Моментът/периодът е персонален. Истината е, че не е усърдно сниман. Това са съвсем всички фрагменти, които имаме, само че пък несъмнено са по-малко от страстите, през които преминахме и прекосяваме. Това, което биологично се случва с нас, е магия.

Не съм осъзнавала съвършенството на основаването, още съм в развой на осъзнаване.
Гледаме към по-добрата част от приключението на живота. Чакаме го по едно и също време с доста неспокойствие и сгънат корем, подготвени да пораснем дружно. (За мен важи безусловно и преносно), написа Ганка в профила си, а фотоса й очакавно провокира вълна от реакции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР