Гъмзата е станал жертва на побой, а една от певиците

...
Гъмзата е станал жертва на побой, а една от певиците
Коментари Харесай

Брутално! Пребили Гъмзата и отвлекли певицата му: Бяха 15 човека. Цялото заведение беше в кръв

Гъмзата е станал жертва на побой, а една от певиците му е била безочливо отвлечена. Това споделя персонално един от най-доверените хора на Слави Трифонов в подкаста на Тото от „ СкандаУ “, а реакциите в обществените мрежи занапред ще закипят.
Историята се разиграла в заведение на бул. „ Черни връх “ по време на европейското състезание по футбол през не чак толкоз далечната 1996-ра година. Гъмзата и оркестърът му имали присъединяване там. „ Всичко беше в кръв “, спомня си Йордан Йончев, както е цялото име на тромпетиста от „ Ку-ку бенд “.
По думите на Гъмзата заведението е било изцяло празно, само че в един миг нахлули 15 души. Започнали да куфеят на музиката. Един от тях закачил певицата, а сякаш с цел да разведри ситуацията и да го разсее, музикантът му предложил песни по поръчка.
Вместо да го извърнат на подбив обаче, както бил замисъла на Гъмзата, групата младежи непосредствено почнали спор, който бързо ескалирал. В последна сметка те скочили непосредствено на Гъмзата!
„ Само като ме подкараха! Заведението беше в бели плочки… стана цялото в кръв “, споделя той пред слисания взор на сътрудника си Тото.
След побоя бандата се разбягала и Гъмзата осъзнал, че певицата я няма. Тя била отвлечена и закарана в апартамент в „ Младост “4, високомерен от нарушителите. „ Сигнал, полиция, завардване на изхода на София… “, връща лентата обратно Гъмзата.
„ За неволя, на всичкото от горната страна, аз пребивавам в отсрещния вход “, не може да повярва на събитията от близкото си минало музикантът, написа show.blitz.bg
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР