Галка от „Каризма” се отказа от музикалната сцена и се

...
Галка от „Каризма” се отказа от музикалната сцена и се
Коментари Харесай

Галя от Каризма заряза музиката, превърна се в...

Галка от „ Каризма” се отхвърли от музикалната сцена и се трансформира в домашна готвачка. Някогашната поп звезда неотдавна показа, че се е прибрала в родния Ямбол и там прекарва дните си в домашна идилия с майка си и съседката Веска. Въртяла баници и сарми и се чувствала на седмото небе от самодоволство. Само преди няколко месеца някогашната дуетна половинка на Миро от „ Каризма” твърдо смяташе още веднъж да става певица, откакто от години не се бе изявявала пред микрофона. Тези мераци се появиха, когато предишния февруари си пристигна в България от Лондон за присъединяване в шоуто „ Като две капки вода”, написа таблоидът " Уикенд ".

Завръщането пред камерите възроди интереса ѝ към музиката и тя даже показа, че има няколко песни мислено, които счита да запише и да предложи на почитателите си. Коронавирусът обаче я отхвърли от всички тези проекти. Галя реши да поизчака с новата музика, до момента в който паднат рестриктивните мерки, защото сега няма никаква финансова полза от завръщане ѝ на сцената. Докато обаче това стане, тя запълва времето си с домакинска работа. Певицата се прибра в бащината къща в Ямбол, което на фона на космополитния Лондон, където живееше в последните години, си е същинска селска картинка. Ежедневието си там прекарва в идилично-домакински занимания – край печката, въртейки домашни вкусотии.

„ Грижих се за мама по празниците, върших баници, сармички, сладки и какво ли не. Почувствах духа на родния град, изслушах новите шлагери по музикалните канали, някои от които са доста готини.” Така небрежно разказа всекидневието си Галка. А също така загатна, че в последно време няма нищо общо с блестящата звезда, която в миналото обикаляше сцените с „ Каризма”. По-скоро наподобява на елементарна българска стопанка, сложена под карантина, която по през целия ден не смъква своите „ домашни дрехи”.

Една от обичаните ѝ приятелки в Ямбол се казвала „ вуйна Веска”. Тя я угощавала с въглехидрати. „ Обожавам съседката, вуйна Веска, която е софийска баба на 84, прави неповторими сладки, от които постоянно ми носи, и приказва на „ братче”. Да ми е жива и здрава, сърцето ми разтапя тази жена, като се прибера. Е, несъмнено, и мама, центърът на вселената ми, и едната шепа другари от детството, които по случайност са си към момента там”, описа още Галя. Певицата сподели фотоси на личните си кулинарни опити. Оказва се, че с изключение на баниците и сармите, тя постоянно подготвя гювеч, а обичаната ѝ закуска е качамак. За разтоварване от напрежението пък употребила чайчета, практикувала дихателни извършения и се разхождала в парка. Дали и по кое време ще реализира фантазията си за завръщане към музиката, към този момент не е ясно. Но най-малко е несъмнено, че в случай че един ден стъпи още веднъж на сцената, стомахът ѝ няма да къркори от апетит.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР