Галена определено се забавлява по време на своята поредна ваканция.

...
Галена определено се забавлява по време на своята поредна ваканция.
Коментари Харесай

Галена съблазнява жираф с морковче

Галена несъмнено се забавлява по време на своята поредна почивка. Фолкдивата се намира в Дубай и явно си прекарва сносно.

В Instagram тя показа фотография, на която се вижда по какъв начин се пробва да даде морковче на симпатично жирафче. Очевидно е, че жирафчето е напълно опитомено и привикнало с хората и е готово да получава великодушни дарове от всекиго под формата на храна.
                             

Феновете ѝ са във екстаз от видяното, като не стопират да я обсипват с хвалебствия " Арабска принцеса ", " Кралице " и други и обсипват обявата и със сърца и целувки. 

Наскоро стана ясно, че Галена е най-слушаният реализатор в България за предходната година, в случай че се съди по търсенията в " Ютюб " от страната, показва английският уебсайт Liberty Games. Той прави ранглиста на най-пусканите песни по жанрове както в международен мащаб, по този начин и по страни.
                             

Потребители на платформата за видео от страната са си пускали 129 млн. пъти песни на Галена през последната година. Нейна е и най-слушаната ария в " Ютюб " от България, като дуетът с Азис " А + Г= ВНЛ " е въртян 32.4 млн. пъти.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР