Габриела Петрова напусна романтичното риалити Ергенът“, в което 22 дами

...
Габриела Петрова напусна романтичното риалити Ергенът“, в което 22 дами
Коментари Харесай

Изненада! Какво направи Габи след Ергенът

Габриела Петрова напусна сантименталното риалити „ Ергенът “, в което 22 дами се борят за сърцето на Виктор Стоянов.

„ Мисля, че имам много качества, с цел да впечатля един мъж, само че стига това да е твоят мъж, а не да е друга кръвна група. С Виктор се разминавахме в нашите ползи и нашите възгледи по какъв начин би трябвало да действа един мъж към дадена жена. Той беше прекомерно пернат, трябваше аз да съм по-напориста, а пък това не е доста в мой жанр и малко се разминахме “, разяснява в " Тази събота и неделя " Габриела от Сливница.

Тя добави, че Виктор е страховит благородник, само че може би е привикнал да е извънредно свалян, доста да го ухажват, да му вършат похвали, а пък самата тя е привикнала по този начин за себе си.

„ В началото помислих, че ще изкукуригам там, тъй като не съм привикнала да пребивавам с толкоз доста хора. Всичко ме дразнеше, само че след това пък не желаех да си потеглям. Свикнах с девойките, с екипа и с режима, който беше много недопечен. Ставахме в 8, а фотосите бяха до 2-3 през нощта “, описа Габи.

Според нея е значимо, когато погледнеш един мъж, да си представиш бъдещето с него. Той би трябвало да е по-улегнал от дамата, с цел да може да я балансира.

„ Харесвам корекциите по тялото, аз самата също имам. Важното е дамата да бъде самоуверена. Да е женствена, елегантна и егоцентрична “, добави Габриела, която учи елементарно езици и знае британски, хърватски и китайски.

„ Искам да се занимавам с нещо, което ми е на сърцето. Предполагам, че в някой стендъп комеди клуб ще се впиша доста добре “, призна Габи със смях.

На финала на диалога тя показа, че огромната обич я чака извън, безусловно, тъй като към този момент се е сгодила.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР