Габриела Георгиева днес навърши 23 години и отпразнува рождения си

...
Габриела Георгиева днес навърши 23 години и отпразнува рождения си
Коментари Харесай

Габриела Георгиева: Сега ще съм по-целеустремена към “А” норматив за Токио

Габриела Георгиева през днешния ден навърши 23 години и отпразнува рождения си ден на лагер с националния тим по плуване. Талантливата гърбистка обаче е радостна, че след близо два месеца без тренировки в басейна още веднъж може да плува. В извънредно изявление за Sportal.bg тя показа, че е броила дните, в които е била надалеч от обичаните сини коридори. Според нейните калкулации не е плувала тъкмо месец и половина.
 Тренировка на националите по плуване преди Европейското в Глазгоу @@@

“Обичам да плавам, само че в този момент откакто сме упражнявали толкоз доста, желая и малко отмора. Един полуден ми стига. Много по-хубаво е да упражняваме както преди”, сподели Георгиева.
 Финали от първи ден на Държавното по плуване @@@

Младата плувкиня споделя, че първите дни в басейна след насилствената отмора са били сложни за всички, само че въпреки всичко националите са съумели да се оправят: “В началото беше мъчно. Все отново не сме плували от месец и половина - броила съм ги тъкмо. Но към този момент мисля, че започваме да навлизаме в стадий, в който можем да се оправяме с тежките тренировки.”

View this post on Instagram
A post shared by Gabriela Georgieva (@gabriela.g.georgievaa) on Mar 31, 2020 at 8:38am PDT
Георгиева има затрупан “Б” норматив за Олимпиадата в Токио, само че е уверена, че ще успее да се оправи и с “А” норматива: “С отлагането на Олимпиадата имаме повече време. Мисля, че ще съумея да се оправя с “А” норматив за Токио. Ще имаме надпревари - през август ще има държавно състезание. Това може единствено да ме радва и да съм още по-целеустремена към “А” норматив.”
 Лагер на националите по плуване @@@
Цялото изявление с Габриела Георгиева може да намерите във видеото!
ФОТОГАЛЕРИЯ от тренировката на националния тим ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР