Г олемият фронт на пожара, възникнал в резултат на повторното

...
Г олемият фронт на пожара, възникнал в резултат на повторното
Коментари Харесай

Кошмар, пожарът край Атина е извън контрол, евакуация

Г олемият фронт на пожара, зародил вследствие на повторното запалване на огъня във Варибоби, е отвън надзор, като обстановката става кошмарна, оповестяват гръцките медии.

Пожарът наоколо до Варибоби, Атина, който бе овладян през нощта, се е възобновил през днешния ден в ранния следобяд. Огнището е на два фронта и е зародило сред Адамес и Татой, регион в непосредствена непосредственост до Варибоби и непокътнат до този миг.

Пламъците се движат заплашително към източната част на Парнита и са достигнали първите къщи на Дросопиги и на 100 метра от предградието „ Крионери”.

Огънят е наближил къщите, където пожарникарите секат дървета и се пробват да създадат зони за отбрана на жилищния регион. Периметърът на пожара към този момент е доста огромен, което прави работата на противопожарната работа още по -трудна.

Доброволец пожарникар показва, че пожарът, достигнал Ипократео Политея, не може да бъде овладян. В региона огънят гори неконтролируемо и се популяризира. Полицията изтегля хората там, къща по къща. В същото време пожарникарите непрекъснато се борят с пламъците, до момента в който вървят от врата до врата, с цел да предупредят хората.

На място са пожарни екипи и елементи на армията, опитващи се да предотвратят разпространяването на огъня.

Живущите в Ипократио и Дросопиги са получили известия по мобилните си телефони от Гражданска отбрана да се изтеглят неотложно. Полицията е блокирала придвижването в региона като се изключи автомагистралата Атина-Ламия, по която се прави евакуация на хората.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Вуте, какво работиш? - Преводач съм, Нане. - И какво превеждаш? - Превеждам воловете на дедо, от хълм на хълм... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОгнената буря лиши живота на двама горски служителиAMOC се забавя доста през последните десетилетияСигналите ще бъдат прегледани и по тях ще бъде осъществена проверкаМястото е имало паметна значителност най-малко две хилядолетия преди да бъде построен мегалитния комплексМеждувременно Алиансът по интензивно лекуване на първа линия разгласява протокол за лекуване при първи симптомиВсеки уикенд от 7 август в рубриката ще се причисляват и артисти от Народния театърМакедония забрани на жителите да вървят в горите в цялата странаОт Министерство на външните работи напомнят, че всички непознати жители, пътуващи до Израел, би трябвало да получат авансово разрешениеКога България ще излезе от " зелената зона " за коронавиурса " Г-н Филип Станев му смъмрям за тези дънки ", сподели Ива МитеваТези инсекти опрашват 71% от 100-те селскостопански култури и по този начин обезпечават 90% от храните в светаА вие постоянно ли търсите отговор на житейските си проблеми в астрологиятаРаботодателските организации упорстват за пълноценна натовареност на държавното сдружение Топлоелектрическа централа „ Марица изток 2 “ ЕАД " Ситуацията с високия ток на енергийната борса е овладяна ", означи служебният премиерКакво споделиха по време на брифинг в Народното събрание народни представители от ГЕРБ-СДС и какво отгово
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР