Г-н Андреев, точно преди десет дни обявихте изцяло нови неограничени

...
Г-н Андреев, точно преди десет дни обявихте изцяло нови неограничени
Коментари Харесай

Vivacom с неограничени мобилни планове за всички

Г-н Андреев, тъкмо преди 10 дни обявихте напълно нови неограничени тарифни проекти. Защо съгласно вас тази стъпка, която предприехте, ще промени пазара?
- Новината, която обявихме, несъмнено е доста значима за бранша на телекомуникационни услуги в страната. За мен, както и за целия екип на Vivacom e необикновен мотив за горделивост, че точно ние първи предложихме напълно нови Unlimited проекти, включващи неограничени минути, мегабайти и SMS-и в безусловно всички цени и за всички консуматори на мобилни услуги.

За всички сегашни и бъдещи клиенти, които ще преминат към новите неограничени проекти, включихме и достъп до 5G мрежата на Vivacom.

С цел да създадем оптимално положително цялостното преживяване, което клиентите ще получат с новите ни Unlimited проекти, добавихме и впечатляващ набор от спомагателни услуги. В четири от цените предоставяме достъп до мобилното приложение на услугата EON с включено премиум спортно наличие, кино наличие от личната ни видеотека с близо 1000 заглавия, както и достъп до музикалната платформа TIDAL с над 60 милиона песни. Не на последно място, за всичките ни клиенти, които имат потребност от в допълнение пространство за предпазване на файлове и данни, предоставяме облачно пространство с услугата pCloud.

Защо имаме вяра, че това ще промени пазара на телекомуникационни услуги - тъй като с тази стъпка Vivacom дава цялостна независимост за безкрайно другарство на всички консуматори на мобилни услуги в България. Защото всички те получават неограничени минути и SMS-и в България и в роуминг в границите на Европейски Съюз, както и неограничени мегабайти в страната.
Реклама
До този миг Unlimited цените бяха налични единствено в по-високите ценови сегменти. И тук бих желал да напомня, че точно Vivacom стартира неограничените проекти за първи път на българския пазар единствено преди година и половина - тогава предложихме Unlimited 50 и Unlimited 150.

От 13 септември предлагаме Unlimited проектите на цени от 21.99 до 59.99 лв. с Данък добавена стойност за месечен абонамент. Клиентите ни, ползващи закрепени услуги, ще получат спомагателни отстъпки от тези цени.

Това, което е доста значимо, е, че всяка от новите неограничени цени обезпечава цялостна бистрота и предвидимост на месечните разноски за мобилни услуги при рационално и добросъвестно ползване.
Защо предприехте тази стъпка?
- В началото на годината направихме национално представително изследване с извадка от близо 3300 души благодарение на една от опитните интернационалните организации. Целта, която си поставихме, бе да измерим пулса и динамичността на изменящите се настройки и потребности на потребителите във връзка с мобилните услуги. От друга страна, искахме да проверим и настройката по отношение на международните трендове, които към този момент все по-активно навлизат в тази област, с цел да можем да предложим едно модерно решение, основано на новостите в промишлеността.
Реклама
И по този начин, стъпвайки на резултатите от изследването и следвайки най-новите трендове в телекомуникационната промишленост, създадохме тези 5 напълно нови Unlimited цени, които съгласно нас в най-голяма степен дават отговор на потребностите и упованията на потребителите.
Казвате, че новите проекти се оферират в пет разновидността. Каква е разликата сред тях?
- Създадохме проектите по този начин, че клиентите да могат доста елементарно да изберат най-подходящия за тях проект, със скоростта, която им е нужна. Единственото нещо, което би трябвало да създадат, е да отговорят единствено на един въпрос - защо най-вече употребяват мобилния си проект. Отговорът на този въпрос ще им помогне доста бързо да изберат най-хубавия за тях Unlimited проект от 5-те цени, които им предлагаме.

И незабавно бих желал да ви дам малко повече елементи, с цел да се уверите какъв брой елементарно човек може да избере най-подходящия за него проект. За всички, които обичат да приказват дълго по телефона, да употребяват разнообразни чатове и да слушат музика, предлагаме Unlimited 2 , в който скоростта доближава до 2Mbps. За всички консуматори, които всекидневно са в обществените мрежи, обичат или им се постанова да сърфират безпределно в мрежата, най-подходящ е Unlimited 10. Тук бих желал да поясня, че 10 Mbps скорост са задоволителни, с цел да отворите страница в интернет за към 2 секунди и да свалите ария на телефона си за към 4 секунди.

За младежи с динамично всекидневие, които в по-голяма част от времето си са онлайн или употребяват телефона си за работа, които безусловно желаят да имат всичко належащо на едно място, нещата да се случват незабавно с високо качество и на висока скорост, идеалният проект е Unlimited 100. В тази цена с изключение на неограничените диалози, SMS и мегабайти те получават обичаното HD видеосъдържание, съвършен стрийминг, сърфиране в обществени мрежи и уеб сайтове без никакво закъснение и събаряне на файлове с висока скорост. Това е съвършената цена, предлагаща всичко належащо на потребителите на мобилни услуги.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР