Футболистите на ЦСКА ще получат извънредна премия, ако елиминират Лудогорец

...
Футболистите на ЦСКА ще получат извънредна премия, ако елиминират Лудогорец
Коментари Харесай

Извънредна премия в ЦСКА при елиминиране на Лудогорец

Футболистите на ЦСКА ще получат изключителна награда, в случай че отстраняват Лудогорец и се класират на финала за Купата на България. Първата среща сред двата отбора е на стадион „ Българска войска “ от 19:30 часа довечера. Босовете на 31-кратните първенци са решили да подтикват играчите, обещавайки им спомагателен бонус, чийто размер се пази в загадка.

„ По принцип има обещана награда единствено при успех в шампионата. Сега обаче нещата стоят по различен метод, противникът е мощен отбор и ще има специфична премия, в случай че преодолеем Лудогорец “, разясниха пред сътрудниците от " Блиц " от Борисовата градина.

Любослав Пенев най-вероятно ще заложи на по-нападателна тактичност и ще пусне в игра единствено един опорен халф – Амос Юга. В отбрана ще работят четирима, като до последно няма да се знае кой ще бъде десен бек – Иван Турицов или Тибо Вион. На върха на офанзивата ще забележим още веднъж зимното попълнение Жорди Кайседо.

Лудогорец ще бъде в състава си с Антон Недялков и Светослав Дяков, които са изцяло възобновени. Партньор на Дяков като отбранителен халф ще е Баджи. Десподов ще е на познатата си позиция вляво на офанзивата, вдясно – Текпетей, а Каули ще играе зад централния нападател Клаудио Кешерю.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР