Футболистите на Локомотив (Русе) подновиха тренировки и вече една седмица

...
Футболистите на Локомотив (Русе) подновиха тренировки и вече една седмица
Коментари Харесай

Трима напуснаха Локо , много юноши тренират с мъжете! Вижте плана за подготовка

Футболистите на Локомотив (Русе) възобновиха тренировки и към този момент една седмица се готвят при домашни условия. Програмата за контролните срещи към момента не е изцяло конкретизирана, само че към този момент има изясненост кои са новите и напусналите играчи в " червено-черните “ редици.

Засега тимът се разделя с трима футболисти. След изкарани сполучливи проби, надареният халф Мирослав Георгиев бе утвърден от треньора Енгибар Енгибаров и напролет ще пази цветовете на Спартак (Варна). " Соколите “ са противник на " железничарите “ в Североизточната трета лига.

Вторият вратар на Локо (Русе) Кристиян Николов е предпочел офертата на Академик (Свищов), а Антонио Димитров ще рита през пролетта в четвъртодивизионния Дунав (Сливо поле).

" В общи линии резервираме състава си от есенния полусезон. Новото име при нас е бранителят Сюлейман Салим, който идва от тима на " Кубрат “. В мъжкия тим напролет ще бъдат включени и доста от нашите юноши старша възраст, които имам за цел да наложа в първия ни отбор “, сподели старши треньорът на Локомотив (Русе) Ивайло Кирилов.

Кристиян Атанасов, Даниел Костадинов, Ерсин Енверов, Денислав Митев, Симеон Стойчев, Михаил Любенов и Кристиян Арсов са юношите, които се готвят дружно с мъжете след подновяването на подготвителния развой. От треньорският щаб са решили от старшата възраст да бъде притеглен и вторият вратар на представителния отбор за пролетния полусезон.

През есента " железничарите “ бяха сполетени от редица травми на основни футболисти, което се отрази на представянето на отбора в лигата. До момента пълноценни тренировки е възобновил само Мартин Иванов. Очаква се до началото на пролетните дуели да бъдат подготвени за игра вратарят Радосвет Христов и централният защитник Огнян Брайнов.

Очаквано, най-бавно върви възобновяване на капитана на русенските локомотивци Живко Парашкевов. Той изкара сполучлива интервенция на кръстни връзки при започване на октомври предходната година, само че надали ще бъде подготвен за завръщане на терена до края на пролетта.

Голмайсторът на тима Дениз Неджмиев пропусна първата подготовка заради персонални задължения в чужбина, само че се завърна и към този момент се готви дружно със съотборниците си.

Локо (Русе) ще търси противници за контролни срещи, които ще се проведат в месеца преди първия пролетен дуел от Трета лига. " Железничарите “ възобновяват присъединяване си в шампионата на 2 март с посещение на " Светкавица “ в Търговище.

" Нужно ни е още време да наваксаме с подготовката посредством тренировки. Очаквам да проведем първата си контролна среща в неделя, 9 февруари. За противник сме поканили тима на " Кубрат “. Желанието ми е да изиграем всичките си контроли в Русе, тъй като, за разлика отпреди, в този момент разполагаме отличните условия, които ни дава изкуственият терен на стадион " Дунав “, сподели старши треньорът на Локо (Русе) Ивайло Кирилов.

Той удостовери, че задачите пред неговия отбор през този сезон остават класиране в " първата шестица “ за втората фаза на шампионата в Трета лига и допустимо най-предно място в крайното класиране.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР